tromaktiko: Τόσα πήρε: η παραγωγή του Survivor απαντάει για τα λεφτά της Σπυροπούλου!

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Τόσα πήρε: η παραγωγή του Survivor απαντάει για τα λεφτά της Σπυροπούλου!



Αρκετά ξεκάθαρη η παραγωγή...
Τα 10.000 ευρώ λέγεται πως αγγίζει η εβδομαδιαία αμοιβή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Survivor 2, με την παραγωγή να δίνει τη δική της απάντηση για όσα έχουν γραφτεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», άνθρωποι που αποτελούν μέλη της παραγωγής υποστήριξαν στους δημοσιογράφους πως όσα ακούγονται είναι αναληθή και πως κάθε παίκτης έχει κάνει και διαφορετική συμφωνία με τελείως διαφορετική αμοιβή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή μετέφερε τα εξής λόγια:
«Το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που φημολογείται πως συμφώνησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν και οι συμφωνίες ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίκτες και την εταιρεία παραγωγή είναι ξεχωριστές για τον καθένα, η πρόταση η οποία γίνεται από την παραγωγή, είναι πάντα σε συνάρτηση με την τηλεοπτική αγορά ή το εάν ο υποψήφιος είναι ενεργός ή όχι τηλεοπτικά.

Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί κριτήριο για την οικονομική πρόταση το εάν ο υποψήφιος έχει δεχτεί ή διαπραγματεύεται παράλληλα άλλη τηλεοπτική πρόταση. Είναι κάτι που δεν αφορά την εταιρία παραγωγής».

Φυσικά, η απάντηση αυτή σχετίζεται και με όσα ειπώθηκαν για την ξαφνική ακύρωση της συμμετοχής της Σπυροπούλου στο «Dancing With The Stars», κάτι που οι φήμες αποδίδουν στο βέτο που άσκησε η Ευαγγελία Αραβανή να μην συμμετάσχει η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA στο σόου χορού.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!