tromaktiko: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από "μπράβο" πασίγνωστου club της Θεσσαλονίκης - Σοκάρει η καταγγελία που έφτασε πριν λίγο

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από "μπράβο" πασίγνωστου club της Θεσσαλονίκης - Σοκάρει η καταγγελία που έφτασε πριν λίγο



Η καταγγελία που έφτασε νωρίτερα στο tromaktiko, μόνο αποτροπιασμό προξενεί. Χθες το βράδυ, ο 24χρονος νεαρός βρέθηκε με δυο φίλες του στο γνωστό νεανικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης...
Bedroom club για να διασκεδάσουν.

Η παρέα διασκέδασε για δυο ώρες και λίγο πριν φύγουν και αφού είχαν πληρώσει, ο 24χρονος πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού. Λίγη ώρα αργότερα, άγνωστος ως προς τον νεαρό σωματώδης τύπος (1.90μ. περίπου) έσπρωξε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, όπου ο νεαρός έκανε την ανάγκη του.

Ο νεαρός πανικοβλήθηκε από την είσοδο του φουσκωτού και όταν τον ρώτησε ο άγνωστος "Τι κάνεις εκεί μέσα" του απάντησε "Τι σε ενδιαφέρει εσένα και τι τρόπος είναι αυτός που μου συμπεριφέρεσαι και με προσβάλλεις έτσι χωρίς να σε ξέρω;".

Η απάντηση δεν άρεσε στον "φουσκωτό"
Ο φουσκωτός, στην "προσβλητική" απάντηση του 24χρονου, απάντησε με φονικά χτυπήματα στο πρόσωπο, αλλά και κλωτσιές σε όλο του το σώμα. Ήταν τόσο δυνατά τα χτυπήματα, που ο νεαρός λιποθύμησε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο πάτωμα αιμόφυρτος. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έφτασαν άλλοι δυο "συνάδελφοι" του "φουσκωτού", οι οποίοι ήταν πιο ψύχραιμοι και απομάκρυναν τον μπράβο για να γλιτώσουν τα χειρότερα, μιας και νεαρός ήταν σε άθλια κατάσταση από τα χτυπήματα.

"Αφήστε με να τον σκοτώσω τον αλήτη..."
Αυτό φώναζε ο φουσκωτός που έδειξε τόσο ενοχλημένος από την απάντηση του νεαρού, με αποτέλεσμα να τον κάνει κυριολεκτικά τουλούμι στο ξύλο, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα ο 24χρονος να βρίσκεται στο κρεβάτι, κυριολεκτικά πρησμένος σε όλο του το κορμί.

Οι δυο φουσκωτοί, αφού απομάκρυναν τον μαινόμενο εν δυνάμει "δολοφόνο", έπιασαν τον 24χρονο
και τον πέταξαν σαν σακί έξω από το μαγαζί όπου οι φίλες του τον βρήκαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να πάει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός φέρει σοβαρά τραύματα, τόσο στο κεφάλι του, όσο και στο υπόλοιπο κορμί του, ενώ έγινε μήνυση στο Α.Τ. Λευκού Πύργου νωρίς σήμερα το πρωί.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!