tromaktiko: Σάλος από τις αποκαλύψεις! Βίασε το ανήλικο κορίτσι που του άφησαν να προσέχει - Το μεγάλο λάθος της μάνας

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Σάλος από τις αποκαλύψεις! Βίασε το ανήλικο κορίτσι που του άφησαν να προσέχει - Το μεγάλο λάθος της μάνας



Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον βιασμό μικρού παιδιού...
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται με την εξομολόγηση της μικρής...
Ποινή κάθειρξης 35 χρόνων επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, σε 52χρονο από την περιοχή της Πάτρας, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Η δίκη πραγματοποιήθηκε στην δικαστική αίθουσα του ΜΟΔ Πύργου, προχθές με τον 52χρονο, που έχει καταγωγή από την περιοχή της Γαστούνης αλλά διαμένει μόνιμα σε χωριό της Πάτρας, να «ακούει» με σκυμμένο το κεφάλι την βαριά ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Κατά την διάρκεια της δίκης, οι μάρτυρες κατέθεσαν τους ισχυρισμούς τους, για την σοβαρή αυτή υπόθεση που είχε απασχολήσει τον Νομό Αχαΐας το προηγούμενο διάστημα και που αφορά τον βιασμό ανήλικου κοριτσιού από τον 52χρονο άνδρα, ο οποίος, φέρεται ως φίλος της οικογένειας του παιδιού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, σύμφωνα με πηγές, στις αρχές του 2016, όταν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού, κατήγγειλαν τον βιασμό του παιδιού τους στις Αστυνομικές Αρχές, υποδεικνύοντας ως υπεύθυνο τον 52χρονο, που μέχρι τότε, ήταν φίλος της οικογένειας.

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να ανέφερε αρχικά το περιστατικό του βιασμού του, στους εκπαιδευτές του ΚΕΔΔΥ Αχαΐας, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η υπόθεση του βιασμού, φαίνεται να συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ο 52χρονος, είχε το παιδί στο σπίτι του. Μάλιστα, προς τούτο και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, η ίδια είχε τρεις φορές αφήσει στον 52χρονο άνδρα την φύλαξη της κόρης της, επειδή η ίδια εργαζόταν και δεν μπορούσε να την φροντίσει. Από την άλλη, όπως αναφέρουν πηγές, ο πατέρας του κοριτσιού, φέρεται να ισχυρίσθηκε στο δικαστήριο ότι δεν γνώριζε τον 52χρονο άνδρα, που σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του.

Η ποινή που επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, αφορά, 17 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και 9 χρόνια για κάθε ένα από τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!