tromaktiko: Θλίψη και θρήνος: Έφυγε από τη ζωή 42χρονος γνωστός σεφ... [photo]

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Θλίψη και θρήνος: Έφυγε από τη ζωή 42χρονος γνωστός σεφ... [photo]



Θλίψη και συγκίνηση έχει...
προκαλέσει σε συγγενείς, φίλους, αλλά και στη μεγάλη γαστρονομική του οικογένεια, ο χαμός του 42χρονου Chef Γιάννη Αμπαρτζάκη.

Ο Γιάννης Αμπαρτζάκης, έφυγε χθες από τη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από μια μάχη ετών που έδινε με τον καρκίνο.


Το τελευταίο αντίο στο Γιάννη πρόκειται να πουν συγγενείς και φίλοι στις 5.00 το απόγευμα στο Βενεράτο.

Ο Chef είχε καταφέρει πριν από δύο χρόνια να κερδίσει την άνιση μάχη και να βγει νικητής, επιστρέφοντας κανονικά στις κουζίνες και τα εστιατόρια στα οποία επιμελούνταν προσωπικά το menu. Είχε μάλιστα φροντίσει να μην γίνει αντιληπτό το παραμικρό σε κανέναν, ενώ παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ο πρώτος που εμφανίζονταν στην κουζίνα.

Αγαπητός σε όλους για το ιδιαίτερο στυλ του, είχε καταφέρει να γίνει ο ... μπαμπάς των μαθητευόμενων Chef του, αλλά και να κερδίσει τον σεβασμό τόσο των εργοδοτών, όσο όμως και των απαιτητικών πελατών ξενοδοχείων κι εστιατορίων.

Ο Γιάννης Αμπαρτζάκης, είχε βάλει την υπογραφή του σε κάποια από τα διασημότερα πιάτα εστιατορίων στο Ηράκλειο κι είχε καταφέρει να δώσει το δικό του στίγμα, παράλληλα με την αγάπη για τη δουλειά του.

Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, κυρίαρχος στόχος του ήταν η αφοσίωση του στο επάγγελμα και την οικογένεια του.

Η στήλη του εύχεται καλό ταξίδι και στους οικείους του κουράγιο και δύναμη.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!