tromaktiko: Για ναυτία παραπονιούνται πολλοί χρήστες του iOS7

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Για ναυτία παραπονιούνται πολλοί χρήστες του iOS7



Παράπονα για συμπτώματα ναυτίας εξαιτίας του νέου λογισμικού iOS 7 κάνουν πολλοί ιδιοκτήτες iPhone.
Τουλάχιστον 200 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγκαταστήσει το νέο λογισμικό iOS 7 στο Apple κινητό τους, παρόλα αυτά μετά τις μικρές βλάβες που εντοπίστηκαν τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του νέου συστήματος, τώρα γίνονται «παράπονα» υγείας.

Έτσι λοιπόν, ιδιοκτήτες κινητών iPhone ή iPad κάνουν παράπονα στα φόρουμς της εταιρείας για τα νέα χαρακτηριστικά zoom ή αλλαγής της οθόνης, καθώς σύμφωνα με τα σχόλιά τους, τους προκαλείται ίλιγγος, ναυτία και πονοκέφαλοι εξαιτίας της προβολής της οθόνης.

«Τα χαρακτηριστικά zoom παντού στο iOS 7 μου προκαλούν κυριολεκτικά ναυτία και πονοκέφαλο», έγραψε ένας χρήστης την περασμένη εβδομάδα.

Αρκετοί από τους χρήστες παρουσιάζουν τα ίδια συμπτώματα την τελευταία εβδομάδα, ενώ η Apple τους απάντησε ότι μπορούν να απενεργοποιήσουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του κινητού.

Ορισμένοι μάλιστα δήλωσαν ότι προτίμησαν να επιστρέψουν στο iOS 6 από το iOS 7 για να «θεραπεύσουν» αυτά τους τα συμπτώματα.

Το λογισμικό πρόγραμμα iOS 7 σχεδιάστηκε από το μηδέν ενώ τα χρώματα του συστήματος λειτουργίας είναι πιο απλά από το προηγούμενη εκδοχή.
thestival.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!