tromaktiko: Στον χορό των tablet και η Microsoft;

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Στον χορό των tablet και η Microsoft;



Σε ομιλία του στο συνέδριο της Goldman Sachs για την τεχνολογία και το διαδίκτυο, ο Πίτερ Κλάιν (Peter Klein) της Microsoft ρωτήθηκε...
για τα σχέδια της εταιρείας όσον αφορά την κυκλοφορία μικρότερων tablets, τα οποία θα ανταγωνιστούν το iPad mini και το Nexus 7.

Ο Κλάιν δήλωσε πως η εταιρεία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καταναλωτών και να καλύψει τις ανάγκες που θα δει ότι υπάρχουν στην αγορά, κυκλοφορώντας συσκευές με οθόνη μεγέθους από 4 μέχρι και 13 ίντσες.

Βλέπουμε ότι η στρατηγική της εταιρείας αλλάζει και περνάει στο «θα δούμε τι θέλουν οι πελάτες», κάτι που δεν ίσχυε ένα χρόνο πριν όταν οι υπεύθυνοι της εταιρείας δήλωναν πως τα 7άρια tablets παρουσιάζουν μειονεκτήματα.

Μάλιστα, ο Κλάιν τόνισε ότι η Microsoft έχει δουλέψει πολύ σκληρά, ώστε τα Windows 8 και τα Windows Phone 8 να έχουν τον ίδιο τεχνολογικό πυρήνα, προκειμένου να ξεπεραστούν εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι developers κατά τη δημιουργία εφαρμογών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft υπαινίσσεται την κυκλοφορία μικρότερου tablet αφού πρόσφατα και ο Tami Reller είχε πει ότι τα Windows 8 έχουν βελτιστοποιηθεί για να μπορούν να τρέχουν σε tablets με διαφορετικά μεγέθη κι ανάλυση οθόνης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!