tromaktiko: Κυκλοφόρησε η νέα beta έκδοση του Skype

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κυκλοφόρησε η νέα beta έκδοση του Skype



Αρκετό καιρό μετά την εξαγορά της εταιρείας από την Microsoft, η Skype κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία δοκιμαστική έκδοση του Skype. Η έκδοση 5.11 προσφέρει αρκετά σημαντικά χαρακτηριστικά, ανάμεσα τους την δυνατότητα σύνδεσης στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας το Microsoft ID.

Αφού συνδέσουν τον Live ή Outlook λογαριασμό τους στο Skype, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν με τις επαφές τους στο Windows Live, στο Xbox Live και στις υπηρεσίες Hotmail και Outlook.com μέσω του προγράμματος.

Το ίδιο ισχύει και με το Facebook αν και η μαζική εμφάνιση επαφών από Facebook και Windows Live ταυτόχρονα είναι ακόμα προβληματική. Όσοι χρήστες δεν έχουν ακόμα λογαριασμό Skype μπορούν να δημιουργήσουν έναν καινούριο χρησιμοποιώντας απλά το προφίλ τους στο Facebook χωρίς να χρειαστεί να πραγματοποιήσουν κανονική εγγραφή.

Η νέα beta λύνει ακόμα αρκετά προβλήματα που είχαν επισημάνει οι χρήστες της προηγούμενης έκδοσης και προσφέρει ένα πιο απλό γραφικό περιβάλλον και υποστήριξη έξι νέων γλωσσών. Μένει να δούμε πότε και αν το Skype θα αρχίσει σιγά να ενσωματώνεται στο Windows Live, ή αν η Microsoft θέλει να διατηρήσει τις δυο αυτές υπηρεσίες ξεχωριστές.

Λόγω του ότι είναι ακόμα beta η νέα έκδοση ενδέχεται να παρουσιάζει κάποια προβλήματα λειτουργίας. Όσοι θέλετε να την δοκιμάσετε μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.
techit
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!