tromaktiko: Σοκ: Αυτά τα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του «Power of Love»

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Σοκ: Αυτά τα χρήματα παίρνουν οι παίκτες του «Power of Love»



Το ενδιαφέρον ενδιαφέρον των τηλεθεατών έχει κλέψει εδώ και μήνες το «Power of Love» με τους παίκτες...
και την παραγωγή να… καρπώνονται την επιτυχία. Πολλά μάλιστα έχουν ακουστεί για τις αμοιβές τους που κυμαίνονταν από 300 έως και 500 ευρώ εβδομαδιαίως, με τους περισσότερους να έχουν πετύχει το μεγαλύτερο deal.

Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και τα χρήματα που είναι πρόθυμη να πληρώσει η παραγωγή για την είσοδο νέων «δυνατών» παικτών -γυναικών κυρίως- είναι περισσότερα. Το νούμερο των 300 αποτελεί παρελθόν με τα 500 ευρώ να είναι τα ελάχιστα χρήματα που θα πάρει κανείς όταν κλείσει να μπει στο παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το dailymedia.gr η επιτυχία του «Power of Love» και η υψηλή τηλεθέαση οδήγησαν την παραγωγή στην απόφαση να… ξοδέψει κάτι παραπάνω προτείνοντας σε υποψήφιες παίκτριες το ποσό των 700 ευρώ την εβδομάδα!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αρχικοί παίκτες με τα ελάχιστα χρήματα (300 ευρώ) έχουν μέχρι στιγμής κερδίσει 3.600 ευρώ, ενώ εκείνοι των 500, 6.000 ευρώ!

Ποσό που μια καινούργια κοπέλα θα βγάλει σε δύο μήνες και κάτι.

Όσο ακριβώς είναι η μυστική ρήτρα του συμβολαίου που μόνο παραγωγή και παίκτες ξέρουν.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάθε νέος παίκτης που επιλέγεται να μπει στο παιχνίδι καλείται να δεχτεί πολλούς δεσμευτικούς όρους, με πιο σκληρό εκείνον που αφορά στην αναγκαστική παραμονή του στο παιχνίδι για τουλάχιστον δύο μήνες! Διαφορετικά θα υπάρξουν «οικονομικές κυρώσεις».  
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!