tromaktiko: Ανησυχία για τη χρήση ναρκωτικών από ανήλικους στο Αγρίνιο - Οι μαθητές έπεσαν στο “δόκανο” των αστυνομικών!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ανησυχία για τη χρήση ναρκωτικών από ανήλικους στο Αγρίνιο - Οι μαθητές έπεσαν στο “δόκανο” των αστυνομικών!



Ανησυχία προκαλεί στους γονείς και στις διωκτικές Αρχές η...
  χρήση ναρκωτικών από ανήλικους ηλικίας 16 και 17 ετών,Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioSite.gr δύο  νεαρούς μαθητές  συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου γιατί είχαν στην κατοχή τους 27,5 γραμμάρια χασίς.

Οι νεαροί μαθητές έπεσαν στο “δόκανο” των ανδρών της τοπικής αστυνομίας ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την ώρα που πήγαιναν σχολείο.Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των ανηλίκων, όπου βρέθηκαν   και κατασχέθηκαν 3 μεταλλικοί τρίφτες και  βαζάκια με υπολείμματα κάνναβης ενώ συνελήφθη και ένας 19χρονος, αδερφός του 17χρονου

Το θέμα πάντως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στο Αγρίνιο αφού δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αν τα ναρκωτικά ήταν για δική τους χρήση ή θα τα παρέδιδαν σε άλλους μαθητές, ενώ το συμβάν έχει σοκάρει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα 

Πάντως η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, έχουν  συλληφθεί και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. και  σε βάρος των νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και αύριο  θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!