tromaktiko: Τραγωδία στον Κηφισό – Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας σκόρπισε τον θάνατο – Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Τραγωδία στον Κηφισό – Μεθυσμένος οδηγός νταλίκας σκόρπισε τον θάνατο – Φωτογραφίες ντοκουμέντο



Όλα έγιναν στις 05:40. Ο οδηγός μιας νταλίκας ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μεθυσμένος λίγο μετά την Πέτρου Ράλλη...
έχασε τον έλεγχο ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία και το βαρύ όχημα έσπασε τις διαχωριστικές μπάρες και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου Κηφισού. Ακολούθησε σφοδρότατη σύγκρουση με δύο ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Πειραιά.



Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τι έχει συμβεί. Τα ΙΧ μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από τα συντρήμια των αυτοκινήτων τρία άτομα. Κανείς από τους τραυματίες δεν είχε τις αισθήσεις του. Όλοι ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Δυστυχώς το ένα από τα τρία άτομα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρό. Οι άλλοι δύο τραυματίες δίνουν μάχη για τη ζωή τους.



Το περιστατικό, στο ύψος του ΙΚΕΑ είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν οι δύο λωρίδες στη λεωφόρο Κηφισού. Αμέσως σχηματίστηκαν, λόγω της ώρας, τεράστιες ουρές αυτοκινήτων. Το μποτιλιάρισμα, αυτή την ώρα ξεκινάει χιλιόμετρα πιο πίσω από το ύψος της Αττικής Οδού.

Οι πυροσβέστες και οι άνδρες της τροχαίας δίνουν μάχη να απομακρύνουν από το σημείο τα οχήματα ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Δείτε ότι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο στο πρώτο σε ενημέρωση Αστυνομικό portal της Ελλάδας ΕΔΩ: www.policenews.eu

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο - σοκ από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Καρέ - καρέ η φονική πορεία της νταλίκας

Τραγωδία στον Κηφισό – Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ο τραγικός απολογισμός τροχαίου....

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!