tromaktiko: Βίντεο - ΣΟΚ από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Καρέ - καρέ η φονική πορεία της νταλίκας

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Βίντεο - ΣΟΚ από το θανατηφόρο τροχαίο στον Κηφισό: Καρέ - καρέ η φονική πορεία της νταλίκας



Τραγωδία στον Κηφισό...
– Δύο νεκροί και μία σοβαρά τραυματίας ο τραγικός απολογισμός τροχαίου
– Νταλίκα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνθλίβοντας δύο οχήματα
– Ο οδηγός του φορτηγού να ήταν μεθυσμένος

- Στη δημοσιότητα βίντεο - ντοκουμέντο με τη φονική πορεία της νταλίκας

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (09/05/2018) στον Κηφισό. Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά μετά την Ιερά Οδό.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Βίντεο δείχνει την πορεία της νταλίκας
Λίγες ώρες αργότερα ο ALPHA έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει καρέ - καρέ τη φονική πορεία της νταλίκας.

Το χρονικό της τραγωδίας
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 05:38 τα ξημερώματα. Στο σημείο επιχείρησαν τέσσερα οχήματα με 12 άνδρες.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τα συντρίμμια των οχημάτων απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους τρία άτομα.

Ωστόσο, η Τροχαία αναφέρει ότι δύο άτομα είναι νεκρά και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας. Η γυναίκα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο οδηγός της νταλίκας ήταν μεθυσμένος
Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πηγές του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου από την Τροχαία, ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός έδειξε ότι το ποσοστό του οινοπνεύματος ήταν πολύ ψηλότερο από το όριο.

Ωστόσο, περισσότερα στοιχεία αναμένεται να φέρουν στο φως οι αιματολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στον οδηγό, όπως προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

«Ο οδηγός δεν είχε αντίληψη της κατάστασης»
Συγλκονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την κατάσταση του 64χρονου μετά την τραγωδία. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην ΕΡΤ δημοτικός υπάλληλος που βρέθηκε στο σημείο «ο οδηγός ήταν σε κατάσταση εκτός τόπου και χρόνου». Ο δημοτικός υπάλληλος εκτίμησε πως βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση, είτε γιατί είχε υποστεί σοκ, είτε γιατί είχε επηραστεί από την κατανάλωση αλκοόλ.

«Δεν μίλησα μαζί του. Ήταν δέσμιος μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο να τον συνοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σχετικά με την κατάσταση των επιβαινόντων των άλλων οχημάτων που ενεπλάκησαν στον τροχαίο, είπε πως ο θάνατος των δύο ανδρών ήταν ακαριαίος, ενώ η γυναίκα ήταν σοβαρά τραυματισμένη.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.



Τροχαίο Κηφισός: Αυτός είναι ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο

Δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη ο τραγικός απολογισμός - Ποιος είναι ο 65χρονος που σκόρπισε το θάνατο - Αδερφός γνωστού Δημάρχου...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!