tromaktiko: Χαλκιδική: Ο διαχειριστής άφησε στο ασανσέρ αυτό το σημείωμα – Χαμός στην πολυκατοικία

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Χαλκιδική: Ο διαχειριστής άφησε στο ασανσέρ αυτό το σημείωμα – Χαμός στην πολυκατοικία



Αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και κόλλησε στο ασανσέρ ένα σημείωμα 17 λέξεων. Ο αποδέκτης καλείται να αναρωτηθεί...


Η ανακοίνωση σε ασανσέρ πολυκατοικίας στη Χαλκιδική προκαλεί άφθονο γέλιο. Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο διάφορες φωτογραφίες από σημειώματα που μπήκαν σε πολυκατοικίες για συμμόρφωση κάποιου ενοίκου. Κάθε φορά η αφορμή είναι διαφορετική, όμως το αποτέλεσμα παραμένει πάντα ξεκαρδιστικό.

Άλλος δεν πληρώνει κοινόχρηστα, άλλος ακούγεται παραπάνω στις προσωπικές του στιγμές, άλλος αδιαφορεί για τις ώρες κοινής ησυχίας και παίζει μουσική από το πρωί έως το βράδυ.

Αυτή τη φορά οι ένοικοι έφτασαν στα όριά τους από την μεγάλη αδυναμία κάποιου στην πολυκατοικία με τις επιτυχίες ενός συγκεκριμένου καλλιτέχνη.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην παρακάτω εικόνα. «Παρακαλείται ο ένοικος που παίζει Σαμπάνη (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) να αναρωτηθεί πόσο τσουρέκια μας τα έχει κάνει» διαβάζουμε στο σχετικό σημείωμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όποιος το έκανε πάντως παίρνει έξτρα πόντους για την επιμέλεια και τη σωστή χρήση γραμματοσειρών. Δείτε την επίμαχη φωτογραφία που ανέβηκε στο twitter…

Η επίμαχη ανακοίνωση στο ασανσέρ


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!