tromaktiko: Άκλαυτο πάει το νέο τηλεσκουπίδι του ANT1 – Έντονο παρασκήνιο πριν το κόψιμο

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Άκλαυτο πάει το νέο τηλεσκουπίδι του ANT1 – Έντονο παρασκήνιο πριν το κόψιμο



Το Game Of Love, το νέο ριάλιτι αγάπης του Ant1, μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές...
ωστόσο δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό καθώς ούτε καν στη πρεμιέρα δεν κατάφερε να ανέβει από την βάση σε νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα η πορεία δείχνει πως όχι μόνο καταφέρνει να πάρει τα πάνω του, αντιθέτως συνεχίζει και πέφτει στους πίνακες τηλεθέασης αφού την Τετάρτη έφτασε να κάνει 7% τηλεθέαση.

Ο Ant1 έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Σίγουρα η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μιλάμε καν, για παράταση ή δεύτερη ευκαιρία, όπως γίνεται στην περίπτωση του Hell’s Kitchen.

Τα στελέχη, μετά την απογοητευτική εικόνα έχουν δώσει συγκεκριμένο περιθώριο στο να μπορέσει το πρόγραμμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους καναλιού, αλλιώς θα κοπεί οριστικά μιας και τα περιθώρια για λάθη έχουν στενέψει. Γιατί όμως και αυτό το πρόγραμμα πήγε άκλαυτο;

Δεν θέλω να πιστεύετε στο κακό το μάτι…. Πάντα φταίει το κακό το χέρι! Τι εννοώ; Ο Ant1 έχει αγοράσει αντίστοιχα project με τον ανταγωνισμό, τα οποία στο εξωτερικό χτυπούν «κόκκινο» στην τηλεθέαση ενώ εδώ, σημειώνουν κάτω από την βάση, όπως για παράδειγμα το Hell’s Kitchen, το «Game Of Love», το Nomads.

Το μεγάλο λάθος είναι πως η σκηνοθεσία και το σενάριο σε όλες τις περιπτώσεις είναι τραγικό. Και θα μιλήσω συγκεκριμένα για το ριάλιτι αγάπης… Είναι αντίστοιχο με το «Power Of Love» στον ΣΚΑι, όμως είναι πιο σκληρό το περιεχόμενο! Γιατί όμως δεν πάει καλά; Αφού το κοινό ζητάει τέτοια προγράμματα! Είναι πολύ λάθος η σκηνοθεσία, το μοντάζ και δεν υπάρχει βασική δομή στο επεισόδιο για να μπορεί να είναι ανάλαφρο και κατανοητό στον τηλεθεατή και να μπορέσει να τον μαγνητίσει.

Το «κακό» ξεκινάει από το σενάριο – σκηνοθεσία και το μοντάζ τα οποία είναι αδιόρθωτα. Ο Ant1 ξέρει να κάνει επιτυχίες, μα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι λες και ξέρει την συνταγή και κάνει λάθος την δομή. Σαν να φτιάχνει μουσακά και αντί την μπεσαμέλ να την βάλει από πάνω, να την βάλει από κάτω. Γίνεται; Δεν γίνεται!

Επομένως… το Game Of Love αν δεν μπορέσει να ανασυγκροτηθεί και να βρουν την «συνταγή» αυτή που θα το σώσει, θα μπει κι εκείνο στο συρτάρι
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!