tromaktiko: 9 πράγματα που δείχνουν την αγάπη σου χωρίς να πεις λέξη

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

9 πράγματα που δείχνουν την αγάπη σου χωρίς να πεις λέξη



9 πράγματα που δείχνουν την αγάπη σου χωρίς να πεις λέξη...Η αγάπη είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για το οποίο μπορείτε να εκφραστείτε με διάφορους όμορφους τρόπους. Γράψτε ποιήματα, τραγούδια και μιλήστε στους φίλους σας για όσα νιώθετε. Τις περισσότερες φορές βέβαια, για το ταίρι σας είναι αρκετό να κάνετε απλά κάτι και να το κάνετε σωστά. Αυτό θα είναι πολύ πιο σημαντικό για εκείνον ή εκείνη, από το να πείτε απλά μια γλυκιά λέξη.

Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας μικρές πράξεις που αν τις εφαρμόσετε στη σχέση σας, θα βοηθήσουν να εκφράσετε καλύτερα την αγάπη που νιώθετε.

Δώστε στο ταίρι σας λίγο χρόνο για ξεκούραση.



Μετά από μια δύσκολη μέρα, όλοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ξεκουραστούμε από τη δουλειά μας και να δώσουμε προσοχή στην προσωπική μας ζωή. Μην πιέζετε τον άνθρωπό σας να αναλάβει αμέσως τις διάφορες δουλειές του σπιτιού. Αν χρειάζεται, δώστε του λίγο χρόνο να μείνει μόνος του και να ξεκουραστεί. Είναι ένας τρόπος αποφόρτισης που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις συγκρούσεις.

Να είστε καλός ακροατής.



Αν η σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για ένα θέμα που δεν το γνωρίζετε καθόλου, μην της αρνηθείτε αμέσως. Κάποιες φορές οι γυναίκες χρειάζονται απλά κάποιον να ακούσει τα νέα τους, να μάθει για τις εκπτώσεις και να δει ό, τι αγόρασαν. Μην θυμώνετε μαζί τους, αλλά προσπαθήστε να είστε ευγενικός και με κατανόηση.

Μην τους απαγορεύετε να βλέπουν τους φίλους τους.



Όταν είστε σε μια σχέση, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μετατρέψετε τον σύντροφό σας σε κτήμα σας. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται το χώρο του και φυσικά χρόνο με τους φίλους του. Την επόμενη φορά λοιπόν που ο σύντροφός σας θα θελήσει να περάσει λίγο χρόνο με τους φίλους του, μην τρελαθείτε. Απλώς αφήστε τον να πάει να περάσει καλά.

Δώστε σημασία σε ό, τι τους αρέσει





Την ευτυχία μπορούμε να τη βρούμε σε μικρά μικρά πράγματα στη ζωή. Για παράδειγμα ένα αγαπημένο γλυκό ή φρούτο ή τα πλυμένα πιάτα μπορεί να φαντάζουν ασήμαντα, αλλά στην πραγματικότητα, για εκείνη θα είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι τιμάτε τη σχέση σας. Με το να θυμάστε απλά πράγματα που της αρέσουν μπορείτε να την κάνετε ευτυχισμένη.

Κάντε κοπλιμέντα.



Δεν αρέσει μόνο στις γυναίκες να ακούν κοπλιμέντα, αλλά και στους άνδρες που λατρεύουν να ξέρουν ότι δείχνουν όμορφοι. Από τώρα και στο εξής να λέτε στον φίλο σας ότι είναι πολύ όμορφος, ότι το πουκάμισο του πάει πολύ ή ότι αυτά τα παπούτσια που φοράει είναι τέλεια. Όλα αυτά θα τον κάνουν να νιώσει πραγματικά όμορφα

4. Κάντε όνειρα μαζί.



Όλοι ονειρευόμαστε διακοπές κάπου σε ένα εξωτικό νησί, κάτω από έναν φοίνικά ή μέσα σε γαλαζοπράσινα νερά με ένα κοκτέιλ στο χέρι… Αν λοιπόν μέσα στο καταχείμωνο έρθει η κοπέλα σας και σας δείξει ότι αγόρασε ένα καπέλο, ή ένα μαγιό, μην θυμώσετε μαζί της λέγοντάς της ότι είναι σπάταλη. Αντίθετα, ονειρευτείτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και πόσο όμορφα θα είστε μαζί.

Να είστε ταυτόχρονα και κοπέλα του και φίλη του, όχι τύραννος.



Η κριτική, η δυσαρέσκεια και η προσπάθεια να ανακατευτείτε σε “ανδρικές υποθέσεις” είναι πράγματα που δεν τα θέλουν οι άνδρες από τις κοπέλες τους. Αφήστε τον να είναι ανεξάρτητος με το να αποφασίσει πώς να επισκευάσει κάτι, με το να επιλέξει τι να φορέσει ή με το να ορίσει τον ήχο κλήσης στο τηλέφωνο. Δώστε του τη δυνατότητα να λαμβάνει αποφάσεις χωρίς να επιβάλλετε πάντα τη δική σας γνώμη.

Μαγειρέψτε το βραδινό μαζί.



Τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει χρόνος και καταλήγετε να φάτε απ’ έξω. Υπάρχουν όμως και φορές που ασχολείστε με τη μαγειρική, γι’ αυτό φτιάξτε κάτι ασυνήθιστο και γευστικό. Πρώτα σκεφτείτε τι θέλετε να μαγειρέψετε, πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ μαζί και φάτε καθισμένοι στην τραπεζαρία. Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να βρίσκεται ο ένας γύρω από τον άλλο. Δεν πρέπει να τα κάνει όλα ο ένας από τους δύο. Θα δείτε μεγάλη διαφορά στη διάθεση του συντρόφου σας όταν αρχίσετε να προσφέρετε βοήθεια.

Μην σας ενοχλούν τα ελαττώματα.



Όλοι είμαστε διαφορετικοί και κανείς μας δεν είναι τέλειος. Εκείνη ξεχνάει να βάλει αλάτι κι εκείνος δεν παίρνει ποτέ καθαρή πετσέτα όταν κάνει ντους. Απλά χαλαρώστε! Για να έχετε μια αρμονική σχέση, πρέπει να μάθετε να μη δίνετε σημασία σε αυτά τα μικρά πράγματα. Τότε θα καταλάβετε ότι, με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ ευκολότερο να συμβιώνετε.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!