tromaktiko: Απίστευτη εξομολόγηση: "Έτσι έσπασε το "καμάρι" μου - Για να πάω στην τουαλέτα έπρεπε να..." [photos]

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Απίστευτη εξομολόγηση: "Έτσι έσπασε το "καμάρι" μου - Για να πάω στην τουαλέτα έπρεπε να..." [photos]



Mια διδακτική ιστορία μεσαίου μήκους...

Τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια της επαφής είναι πολύ συχνά, με πρόσφατη έρευνα να αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 18 άντρες βιώνουν «σπασίματα» στην πιο ευαίσθητη περιοχή τους ανά χρόνο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ross Asdourian που θέλησε, όχι μόνο να μοιραστεί την εμπειρία του, αλλά να την καταγράψει και σε βιβλίο. «Η πιο επώδυνη στιγμή της ζωής του» όπως την περιέγραψε, συνέβη πριν από 3 χρόνια στο διαμέρισμά του στο Manhattan κατά τη διάρκεια εpωτικών στιγμών με την τότε σύντροφό του.

«Έκοψα δύο μύες και τραυμάτισα σοβαρά την ουpήθρα μου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο 32χρονος κωμικός στην περιγραφή του συμβάντος. Το επόμενο πρωί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και για τους επόμενους μήνες χρησιμοποιούσε έναν καθετήρα για τις.. βιολογικές του ανάγκες. Κι αν το χειρότερο που νομίζουμε ότι του συνέβη ήταν η παντελής αποχή από τις επαφές, έρχεται να μας διαψεύσει αναφέροντας ότι για να πάει στην τουαλέτα έπρεπε να ζητήσει την βοήθεια των φίλων ή ακόμα και της μητέρας του. Και όχι για να τον σηκώσουν.


Το βιβλίο του με τίτλο «Η σπασμένη μπανάνα» έχει ως στόχο να διακωμωδήσει το συμβάν του, να ενημερώσει άλλους άντρες που φοβούνται ότι κάποτε θα τους συμβεί, κι αν τους συμβεί να τους χαρίσει στιγμές γέλιου – γιατί όπως λέει μπορεί να πόνεσε πολύ, αλλά ήταν αστείο.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!