tromaktiko: Καταιγιστικές εξελίξεις στη Δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου: Η Φωτογραφία - ντοκουμέντο που "δείχνει" άγρια δολοφονία και τα ανατριχιαστικά στοιχεία [photo]

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Καταιγιστικές εξελίξεις στη Δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου: Η Φωτογραφία - ντοκουμέντο που "δείχνει" άγρια δολοφονία και τα ανατριχιαστικά στοιχεία [photo]



Νέα σοκαριστικά στοιχεία βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο...


- Παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα
- Ο Νίκος Χατζηπαύλου φέρεται να δολοφονήθηκε λίγες μέρες μετά από την εξαφάνιση του
- Αφού τον σκότωσαν, τον μετέφεραν στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός
- Φωτογραφία σοκ από το σημείο - Το σημείο είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά τις προηγούμενες μέρες
- Ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου φορούσε ένα από τα παπούτσια του - Σε άλλη πλευρά του νησιού είχε βρεθεί ένα ζευγάρι παπουτσιών ακριβώς ίδιο με του θύματος
- Τα πρώτα λόγια της μητέρα του αλλά και τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Μυστήριο καλύπτει την δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου με την ελληνική αστυνομία να προσπαθεί να ρίξει φως στα κίνητρα του δολοφόνου ή των δολοφόνων του αδικοχαμένου φοιτητή.

Τι «είδε» ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, που πραγματοποίησε την νεκροψία, ο αδικοχαμένος Νίκος έχει πολλά τραύματα. Ωστόσο, η νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει ποιο ήταν αυτό που του στοίχισε τη ζωή.

Ωστόσο, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο. Στο σώμα του εντοπίστηκαν επίσης «τσιμπήματα» από ζώα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ


Μετά την πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή, το πτώμα του άτυχου φοιτητή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου. Αύριο (27.11.2017) θα μεταφερθεί στη Ρόδο για να γίνει η νεκροτομή. Αυτή θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Δολοφονία Νίκος Χατζηπαύλου: Τον σκότωσαν τρεις ή τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του
Αυτό που προκαλεί σοκ είναι το εύρημα του ιατροδικαστή ότι ο αδικοχαμένος Νίκος Χατζηπαύλου δολοφονήθηκε μετά από την εξαφάνιση του. Μάλιστα, αστυνομικοί εκτιμούν ότι δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνιση του το μοιραίο μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2017).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ

Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως σε άλλο σημείο του νησιού είχε εντοπιστεί ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια ακριβώς ίδια με αυτά του νεκρού. Μάλιστα, η μητέρα του τα είχε αναγνωρίσει και πίστευε ότι είναι του δικού της παιδιού.

Νίκος Χατζηπαύλου: Η μητέρα του καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών
Συγκλονισμένη είναι η μητέρα του Νίκου Χατζηπαύλου που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα… Η γυναίκα, μάλιστα, καταγγέλλει συγκάλυψη των τοπικών Αρχών. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη εδώ πέρα, από την πλευρά των Αρχών. Και δεν ξέρω και τι παίζεται στην συγκεκριμένη περιοχή.



Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε, λέει, το ένα παπούτσι, το ένα από τα δυο. Πως βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μία διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» αναφέρει.

Η φωτογραφία σοκ
Η εικόνα που φέρνει στο φως το bloko.gr από το σημείο των ερευνών, σοκάρει. Δείχνει τον άτυχο φοιτητή στο έδαφος, πεσμένο μπρούμυτα. Στην πλάτη του, υπάρχουν τραύματα. Ίσως από το σύρσιμο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης τον έσυρε για σχεδόν 50 με 60 μέτρα πριν τον αφήσει στο απόκρημνο σημείο. Εκεί όπου τον βρήκε ένα νεαρό αγόρι που το απόγευμα του Σαββάτου μάζευε ξόβεργες.

Σενάρια για τον ή τους δολοφόνους του
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς στην συγκεκριμένη περιοχή της Καλύμνου η εγκληματικότητα καλπάζει. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα δολοφονίας από άτομο που γνώριζε με προσωπικά κίνητρα.

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ ​προβληματίζει η «σκηνοθεσία» που κάποιοι προσπάθησαν να στήσουν γύρω από την εξαφάνιση, αφήνοντας παπούτσια που δήθεν ανήκαν στο Χατζηπαύλου σε απόμακρη περιοχή του νησιού. Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες αξιολογούνται και αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!