tromaktiko: ΖΩΑ, μακάρι να έχετε την ίδια τύχη - Έκαναν "πυροτέχνημα" και έκαψαν ένα κακόμοιρο σκυλάκι ζωντανό

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΖΩΑ, μακάρι να έχετε την ίδια τύχη - Έκαναν "πυροτέχνημα" και έκαψαν ένα κακόμοιρο σκυλάκι ζωντανό



Καμία αθώα ψυχούλα δεν αξίζει αυτή την κακομεταχείριση...
Έχουμε καταντήσει πια εμείς οι ίδιοι να είμαστε τα ΖΩΑ

Πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου αυτές οι φωτογραφίες που δείχνουν μια ομάδα εφήβων να κακοποιούν ένα αθώο σκυλί. Οι φωτογραφίες προέρχονται από βίντεο, το οποίο δεν υπάρχει πια. Αν και μοιράστηκε ενεργά, εντούτοις δεν φαίνεται να έχει αποδοθεί δικαιοσύνη μέχρι σήμερα. Τέτοια κρούσματα δεν είναι λίγα και είναι ευθύνη όλων μας να υποστηρίζουμε την εκστρατεία εναντίον τέτοιων τεράτων!

Το βίντεο ήτανδιαρκούσε περίπου 30 δευτερόλεπτα και έδειχνε τέσσερις έφηβους - τρεις εκ των οποίων εμπλέκονται στην αποτρόπαια πράξη- και ο τέταρτος, φυσικά, απαθανατίζει τα "κατορθώματα" τους. 






Οι άνδρες κρατούν το άτυχο σκυλί και του χορηγούν κροτίδες λάμψης στην ουρά του και στη συνέχεια απομακρύνονται. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, οι κροτίδες ανάβουν, καθώς το ζώο σπαράζει και τρέχει γρήγορα. Δεν μπορώ καν να αντιληφθώ αυτό που αυτός ο φτωχός σκύλος μπορεί έστω και στο ελάχιστο να αισθανόταν σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. 


Εν τω μεταξύ, οι έφηβοι γελούν δυνατά. Για αυτούς, τα ζώα δεν είναι παρά μόνο μια πηγή ψυχαγωγίας. Κανείς από αυτούς δεν δείχνει την παραμικρή ενοχή για τις πράξεις τους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!