tromaktiko: Πάμε στοίχημα ότι δεν έχεις ιδέα τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά την αυτοϊκανοποίηση

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πάμε στοίχημα ότι δεν έχεις ιδέα τι σκέφτονται οι γυναίκες κατά την αυτοϊκανοποίηση



Έρχεται κάποια στιγμή φίλε μου που στη σχέση σου βαριέσαι. Ναι το ξέρω δεν είσαι ο μόνος. Ακριβώς η ίδια στιγμή έρχεται για την αγαπημένη σου...
ιδίως αν η σχέση είναι μακροχρόνια. Υπέρ του κεράτου δεν είμαι και το ξέρεις. Ωστόσο, πάντα η αυτοϊκανοποίηση λειτουργεί και ως μέσο αναζωογόνησης. Και θα πρέπει να σε ενημερώσω, ότι όσο το κάνεις εσύ, άλλο τόσο το κάνει και εκείνη.

Όχι δεν πρέπει να χωρίσεις και όχι δεν είναι δείγμα ότι η σχέση σας πηγαίνει κατά διαόλου. Σύμφωνα με τους ειδικούς η αυτοϊκανοποίηση είναι καλή και άκρως ωφέλιμη. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι αν θα… αγγιχτείς ή όχι, αλλά το τι θα σκέφτεσαι όταν θα το κάνεις.

Τα 4 πράγματα που ξενερώνουν τη γενιά των 30 στο σεξ
Η σχετική έρευνα έγινε και φυσικά τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενδιαφέροντα. Φαίνεται λοιπόν σαν πρώτη εντύπωση, ότι τόσο άντρες όσο και γυναίκες, είναι ιδιαιτέρως αγαπησιάρηδες μιας και σε ποσοστά 69% και 60% αντίστοιχα αυτοικανοποιούνται στη σκέψη του συντρόφου τους -ή όντως ο ρομαντισμός κυκλοφορεί ανάμεσά μας ή οι περισσότεροι ντράπηκαν να πουν την αλήθεια. Στη δεύτερη θέση, με ποσοστά 58% και 48% έρχεται η σκέψη του/της πρώην -κάτι που ευχάριστο δε λες αλλά είναι τουλάχιστον ειλικρινές. Ακολουθούν τα σενάρια με roleplay αλλά και… BDSM (ξέρεις δεσίματα και τέτοια), ενώ δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και η παρακολούθηση… ερωτικών ταινιών και video (για όσους βαριούνται την πλοκή).

Γυναικεία αυτοϊκανοποίηση: 5 όχι και τόσο ένοχα μυστικά

Φαίνεται λοιπόν, εκτός του ότι οι γυναίκες αυνανίζονται και πλέον το παραδέχονται, ότι το φάντασμα του πρώην δύσκολα εξουδετερώνεται. Από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τη σκέψη και φυσικά να της βάλει φραγμούς. Απλά καλό είναι να μην το ξέρεις!
Πηγή

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!