tromaktiko: Η εξομολόγηση της Φιλιώς Πυργάκη: “Πολεμάω με τον καρκίνο αλλά δεν τον φοβάμαι”

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Η εξομολόγηση της Φιλιώς Πυργάκη: “Πολεμάω με τον καρκίνο αλλά δεν τον φοβάμαι”



«Πολεμάω με τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και να στείλω ένα...
μήνυμα μέσα από τη συνέντευξή αυτή σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία.» Με αυτά τα συνταρακτικά λόγια η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» Φιλιώ Πυργάκη αναφέρεται για πρώτη φορά δημοσίως στον Γολγοθά που ανεβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Η τραγουδίστρια μιλάει στην στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα θέλοντας να δώσει δύναμη και σε άλλους καρκινοπαθείς.

Μακριά πλέον από τις μεγάλες πίστες και κάνοντας πολύ επιλεγμένες εμφανίσεις -κάτι που της δίνει δύναμη και ζωή- δεν καταθέτει τα όπλα. «Για το μόνο που παρακάλεσα την Παναγία κι έκανα πολλά τάματα είναι να με αφήσει λίγα χρόνια ζωντανή να ευχαριστηθώ τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Τίποτε άλλο δεν τητάω από εκείνη», λέει η 55χρονη στην εφημερίδα.

Πώς ένιωσε όταν της ανακοίνωσαν ότι είναι άρρωστη; «Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα.»
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!