tromaktiko: Η απόλυτη φρίκη: Παιδόφιλος έβγαλε τα μάτια και τη γλώσσα 7χρονου

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Η απόλυτη φρίκη: Παιδόφιλος έβγαλε τα μάτια και τη γλώσσα 7χρονου



Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία πρωτοφανούς σκαιότητας ενός επτάχρονου αγοριού από...
παιδόφιλο σε παραγκούπολη στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες μάλιστα του ειδεχθούς εγκλήματος, που είδαν το φως της δημοσιότητας, γιγαντώνουν την οργή, αφού αδυνατεί να τις συλλάβει υγιής νους.

Και αυτό γιατί ο δολοφόνος του μικρού Purshotam Kumar δεν έμεινε στo φόνο, «ικανοποιώντας» τις αρρωστημένες ορέξεις του, αλλά έβγαλε τα μάτια του παιδιού, του ξερίζωσε τη γλώσσα και πετσόκοψε το σώμα του, πριν το πετάξει σε μια χωματερή.

Ο 21χρονος δολοφόνος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι είναι αλκοολικός και τοξικομανής.

Από την άλλη, η 25χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού ζητά δικαιοσύνη τόσο για το παιδί της, όσο και για άλλα ανήλικα θύματα σε ξουαλικής κακοποίησης στην Ινδία.

«Ήταν στην αυλή. Τον φώναζα συνεχώς για να ελέγξω αν ήταν καλά και εκείνος πάντα μου φώναζε "είμαι εδώ μαμά", αλλά εντελώς ξαφνικά δεν τον άκουσα ξανά», εξομολογείται η χαροκαμένη μητέρα, συμπληρώνοντας με δάκρυα στα μάτια: «Τον φώναξα, αλλά δεν απάντησε. Βγήκα έξω από το σπίτι, όμως δεν μπορούσα να τον δω. Τον ξαναφώναξα, έψαξα. Και τότε κάποιοι γείτονες μου είπαν ότι "έφυγε με αυτόν"».

Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως τηλεφωνικά τον 27χρονο σύζυγό της, ο οποίος αφού επέστρεψε σπίτι, πήγαν μαζί στην αστυνομία.

Μετά από ημέρες άκαρπων ερευνών, η αστυνομία εντόπισε το δολοφόνο στο σπίτι συγγενή του. Αφού τον συνέλαβε, ο 21χρονος ομολόγησε το έγκλημα που είχε διαπράξει και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε πετάξει τη σορό του Purshotam. Το νεκρό σώμα του βρέθηκε ακρωτηριασμένο και με βγαλμένα τα μάτια…

Στην κατάθεσή του, ο 21χρονος δολοφόνος αποκάλυψε ότι δελέασε το αγοράκι με μία σοκολάτα. Όταν όμως προσπάθησε να το βιάσει, εκείνο άρχισε να φωνάζει και το στραγγάλισε «για να σταματήσει».

Σύμφωνα με το 18χρονο θείο του, το παιδί ήταν τόσο «παραμορφωμένο» που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί, ωστόσο ανέφερε πως «είδαμε αρκετά που μας έκαναν να διαπιστώσουμε ότι ήταν ο Purshotam. Το πτώμα του ήταν ακρωτηριασμένο. Ήταν φρικτό θέαμα».
Το άψυχο σώμα του αγοριού αφού εστάλη για νεκροτομή, αποτεφρώθηκε το ίδιο απόγευμα σε μια παραδοσιακή ινδουϊστική τελετουργία ταφής.

«Εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι βιασμοί παιδιών»

Η αύξηση του αριθμού των βιασμών και της σε ξουαλικής κακοποίησης παιδιών στην Ινδία αποτελεί «εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης», είχε καταγγείλει στο μεταξύ ο βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης Κάιλας Σατιάρτι, αφού έως και 100.000 υποθέσεις εκκρεμούν να εκδικαστούν.
«Κάθε φορά που μία θυγατέρα βιάζεται και φονεύεται, βιάζεται και φονεύεται η ψυχή της Ινδίας», ανέφερε ο κ. Σατιάρτι μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης στην οποία αναφέρεται ο χρόνος που χρειάζονται τα δικαστήρια να εξετάσουν μία υπόθεση σε ξουαλικής κακοποίησης εναντίον ενός παιδιού.

Έπειτα από μια σειρά νέων περιστατικών βιασμών μικρών κοριτσιών, έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ινδία πολλές διαμαρτυρίες.
Στην έκθεση του Kailash Satyarthi Children's Foundation, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που ίδρυσε ο βραβευμένος με Νόμπελ Σατιάρτι, αναφέρεται ότι μία υπόθεση βιασμού ανηλίκου που καταγγέλλεται στη βορειοανατολική πολιτεία Αρουνάτσαλ Πραντές θα χρειαστεί 99 χρόνια για να φτάσει στα δικαστήρια. Το αντίστοιχο διάστημα στη δυτική Πολιτεία Γκουτζαράτ είναι 53 χρόνια…

«Αν ένα παιδί πρέπει να περιμένει και να παρακαλά για δικαιοσύνη στα δικαστήρια επί δεκαετίες, αυτό αποτελεί κοινή μας αποτυχία», τόνισε ο κ. Σατιάρτι.

«Πιστεύετε ότι μια 15χρονη έφηβη που κακοποιήθηκε σήμερα θα παραστεί στο δικαστήριο με τα εγγόνια της όταν γίνει 70;», διερωτήθηκε.

Κατακόρυφη αύξηση

Σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία, 18.862 υποθέσεις βιασμών ανηλίκων καταγράφηκαν το 2016, δηλαδή περισσότερες από 50 την ημέρα. Συνολικά τη χρονιά αυτή καταγράφηκαν 40.000 υποθέσεις βιασμών, αύξηση από τις 25.000 το 2012.

Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν ότι χιλιάδες ακόμη υποθέσεις βιασμών δεν καταγγέλλονται κάθε χρόνο.

Τη Δευτέρα (16/04) οκτώ άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό και το φόνο ενός 8χρονου κοριτσιού στην Πολιτεία Τζαμού και Κασμίρ παρουσιάστηκαν ενώπιον δικαστηρίου για πρώτη φορά. Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης, αλλά και επικρίσεις εναντίον του κυβερνώντος κόμματος.

Την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές παιδιών εξετάζει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση της Ινδίας εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να τροποποίησει το νομικό κώδικα για να επιβάλλεται στο εξής η θανατική ποινή στους βιαστές μικρών παιδιών, την ώρα που η χώρα συγκλονίζεται από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

Χιλιάδες Ινδοί διαδήλωσαν τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα μετά την απαγωγή, το βιασμό και τον θάνατο του κοριτσιού, που καταγόταν από μια φυλή μουσουλμάνων νομάδων στο κρατίδιο Τζάμου και Κασμίρ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το έγκλημα είχε ως στόχο να τρομοκρατήσει την κοινότητα των μουσουλμάνων κτηνοτρόφων και να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν την περιοχή, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι ινδουιστές.

Η κυβέρνηση ανέφερε στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης «εξετάζει ενεργά» την αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την προστασία των παιδιών από σε ξουαλική κακοποίηση, με στόχο να επιβάλλεται η ποινή του θανάτου στους δράστες τέτοιων σοβαρών εγκλημάτων.

«Το υπουργείο έχει ευαισθητοποιηθεί για την περίπτωση των μικρών παιδιών που δέχονται βάναυσες επιθέσεις με τον πιο φρικτό τρόπο», σημειώνεται στην ανακοίνωση που εστάλη στο Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με το πρακτορείο Press Trust of India.

Σημειώνεται τέλος πως η νομοθεσία σήμερα προβλέπει την επιβολή της θανατικής ποινής για τρομοκρατικές επιθέσεις και για ανθρωποκτονίες ιδιαζόντως ειδεχθείς, ωστόσο οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!