tromaktiko: ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 43χρονος που είχε παντρευτεί την 20χρονη κόρη του σκότωσε την ίδια και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: 43χρονος που είχε παντρευτεί την 20χρονη κόρη του σκότωσε την ίδια και το μωρό τους και μετά αυτοκτόνησε



Ο επίλογος της αρρωστημένης υπόθεσης αιμομιξίας που είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ γράφτηκε με αίμα...
Ο τραγικός επίλογος μιας αρρωστημένης υπόθεσης αιμομιξίας που είχε δει πέρυσι το φως της δημοσιότητας γράφτηκε εχθές στο Κονέκτικατ, όταν ένας διεστραμμένος πατέρας που είχε κάνει παιδί με την 20χρονη βιολογική του κόρη (!) σκότωσε την ίδια και το μωρό και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Η ιστορία του ζευγαριού είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ στις αρχές του 2017, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη γυναίκα του για την 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν ήταν βρέφος.

Το 2016, όταν έκλεισε τα 18, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αναζητήσει τον πατέρα της, το οποίο κατόπιν... ερωτεύτηκε και έκανε σχέση μαζί του. Μάλιστα, αργότερα το ίδιο έτος το αιμομικτικό ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί ένα παιδί!

Παρά την κοινωνική κατακραυγή και τη σύλληψή τους τον περασμένο Ιανουάριο για αιμομιξία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, το «ζευγάρι» ισχυριζόταν ότι ζούσε ευτυχισμένο.

Ωστόσο πριν από μερικούς μήνες άρχισαν να εμφανίζονται «σύννεφα» στη σχέση τους. Η επικρατέστερη θεωρία για το κίνητρο του τριπλού φονικού είναι ότι η κοπέλα είχε καταλάβει το λάθος της και ήθελε να εγκαταλείψει τον πατέρα-σύζυγό της, με αποτέλεσμα ο ίδιος να οδηγηθεί στην τρέλα και να σκοτώσει το παιδί τους, την ίδια και τον θετό πατέρα της που την είχε μεγαλώσει!

Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη.

Η 20χρονη κόρη του, την οποία παντρεύτηκε παράνομα τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε νεκρή στο Κονέκτικατ μαζί με τον θετό της πατέρα, τον 56χρονο Anthony Fusco.

Το μόλις επτά μηνών αγοράκι που το ζευγάρι απέκτησε τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι που ζούσαν μαζί πατέρας και κόρη, πριν διαλυθεί η σχέση τους, στη Βόρεια Καρολίνα.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές όλα δείχνουν ότι ο 43χρονος διέπραξε όλους αυτούς τους φόνους και στη συνέχεια έβαλε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

Τη θεωρία αυτή στηρίζει και η μαρτυρία της μητέρας του, που κατέθεσε στην αστυνομία ότι μετά τα φρικιαστικά του εγκλήματα ο γιος της της τηλεφώνησε και της είπε πού να βρει τα πτώματα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!