tromaktiko: Ο «σταυρός του θανάτου» εμφανίζεται στο bitcoin

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο «σταυρός του θανάτου» εμφανίζεται στο bitcoin



Οι οιωνοί των αγορών, δεν προβλέπουν καλές εξελίξεις για το Bitcoin. Οι traders που...
αναζητούν τη μελλοντική κατεύθυνση των τιμών στα μοτίβα των χαρτών βρίσκουν περισσότερους δείκτες που υποδηλώνουν ότι το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο ενδέχεται να έχει περαιτέρω πτώση.

Ο μέσος όρος 50 ημερών για το Bitcoin μειώθηκε στην εγγύτερη απόσταση από τον κινητό μέσο όρο των 200 ημερών κατά τους τελευταίους εννέα μήνες. Το πέρασμα κάτω από αυτό το επίπεδο - κάτι που δεν έχει κάνει από το 2015 - σηματοδοτεί νέα φρενίτιδα για τους τεχνικούς αναλυτές οι οποίοι θα θεωρήσουν μια τέτοια κίνηση, ως ένα «σταυρό θανάτου». Ένας άλλος κινούμενος μέσος δείκτης της ορμής έχει ήδη γυρίσει προς τα κάτω.

Ενώ πολλοί επενδυτές στα ψηφιακά νομίσματα δεν ακολουθούν την τεχνική ανάλυση, όλος ο κόσμος των ψηφιακών νομισμάτων αντλεί ενδιαφέρον από επαγγελματίες traders που δίνουν όλο και περισσότερη προσοχή στους δείκτες, αφού το ψηφιακό αυτό νόμισμα έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ τον Δεκέμβριο.

"Υπήρξε μια οριστική μετατόπιση κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών μετά τη εμφάνιση φαινομένων φούσκας στα τέλη του 2017", δήλωσε ο Paul Day, τεχνικός αναλυτής και επικεφαλής των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης και των δικαιωμάτων προαίρεσης στο Market Securities Dubai Ltd.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!