tromaktiko: Έσωσε τα παιδιά της από τη φωτιά, αλλά κλειδώθηκε στο φλεγόμενο σπίτι. Όταν οι πυροσβέστες κατάλαβαν τον λόγο, λύγισαν [photos+video]

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Έσωσε τα παιδιά της από τη φωτιά, αλλά κλειδώθηκε στο φλεγόμενο σπίτι. Όταν οι πυροσβέστες κατάλαβαν τον λόγο, λύγισαν [photos+video]



Όταν ένας περαστικός είδε ένα σπίτι στη Λίμνη Νιούμαν της Ουάσιγκτον να καίγεται, βρήκε δύο παιδιά να στέκονται έξω από την πόρτα...
Στο εσωτερικό του μικρού σπιτιού που είχε κατακλυστεί από τις φλόγες, ήταν αναίσθητες η μητέρα τους και η αδελφή τους.

Ήταν 29 Οκτωβρίου περίπου στις 2 μ.μ, όταν η Angel Fiorini, ξύπνησε νωρίς το πρωί από το βήχα. Γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το σπίτι της είχε πάρει φωτιά και πως είχε γεμίσει με καπνό.

Η Angel πήδηξε από το κρεβάτι, και η μόνη ανησυχία της ήταν να σώσει τα τρία παιδιά της. Άρπαξε τον 3 ετών γιο της Vinny και την 18 μηνών κόρη της Rosalie και έτρεξε έξω. Αλλά όταν πήγε να μπει ξανά στο σπίτι για να πάρει την 7χρονη κόρη της Gianna, παρατήρησε ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της προσπαθούσαν να την ακολουθήσουν.


Τότε η Angel έκλεισε την πόρτα για να κρατήσει τον Vinny και τη Rosalie έξω απ΄ το σπίτι. Στη συνέχεια πήγε να βρει τη Gianna.

Όμως τη στιγμή που άρπαξε και τη μεγάλη της κόρη, ο καπνός είχε γεμίσει το σπίτι και δεν μπορούσε να βρει την πόρτα.

Τρομοκρατημένη για την ασφάλεια της κόρης της, η Angel την άφησε στο πάτωμα και στη συνέχεια έβαλε το σώμα της από πάνω της. Ευτυχώς οι δυο τους κατάφεραν να βγουν έξω ενώ η φωτιά συνέχιζε να μαίνεται γύρω τους.

Όταν ένας γείτονας παρατήρησε τον καπνό που προερχόταν από το σπίτι τους κάλεσε την πυροσβεστική. Στο σημείο εκείνο έφτασαν και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν την οικογένεια στο νοσοκομείο.


Ο Vinny και η Rosalie είχαν ελαφρά τραύματα. Η Gianna είχε εγκαύματα δευτέρου βαθμού, αλλά χάρη στη γρήγορη αντίδραση και αυτοθυσία της μητέρα της, γλίτωσε από τα χειρότερα και βγήκε από το νοσοκομείο λίγες εβδομάδες αργότερα.

Για την ηρωική μαμά, όμως, τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα. Είχε εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού που κάλυπταν σχεδόν το μισό της σώμα και πέρασε αρκετές εβδομάδες στην εντατική.



Μετά από πέντε εβδομάδες, η Angel κατάφερε τελικά να πάρει εξιτήριο. Για αυτήν την υπέροχη μαμά, ενώ οι τραυματισμοί της ήταν βασανιστικά επώδυνοι, το πιο δύσκολο μέρος της όλης δοκιμασίας της ήταν το ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τα παιδιά της.


Μπράβο σ’ αυτή τη μητέρα για την υπέρτατη πράξη αυτοθυσίας της. Άλλωστε, και ποια μάνα δεν θα έκανε τα πάντα για να σώσει τα παιδιά της

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!