tromaktiko: Ηλίας Βρεττός: Η αϋπνία στην Κρήτη και το ατύχημα...

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ηλίας Βρεττός: Η αϋπνία στην Κρήτη και το ατύχημα...



Βρέθηκε στο νησί για το καρναβάλι του Ρεθύμνου...
Κρίσιμη αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, παραμένει η κατάσταση της υγείας του Ηλίας Βρεττού.

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται με κατάγματα στα χέρια, τα πόδια και τη λεκάνη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη σύντροφό του το πρωί της Καθαρά Δευτέρας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στην παραλιακή των Αθηνών.

Λίγες ώρες πριν, ο Ηλίας Βρεττός βρισκόταν στο Ρέθυμνο, όπου εμφανίστηκε σε νυχτερινό μαγαζί, για τις ανάγκες του Καρναβαλιού. Μάλιστα, φρόντισε να κοινοποιήσει την άφιξή του στην Κρήτη με φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram. Όπως έγραψε, ήταν... άυπνος αλλά ιδιαίτερα κεφάτος που βρισκόταν στο νησί μας.

Εξουθενωμένος όπως ήταν ζήτησε από την κοπέλα του να το παραλάβει από το αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του στην Αθήνα. Μέχρι που ήρθε το ατύχημα...



Διαβάστε και αυτό: 

Ανατριχιάζει ο Ηλίας Βρεττός: «Αφού ζω όλα καλά..." - Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ακολούθους του έστειλε από το νοσοκομείο ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί, διαβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία του...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!