tromaktiko: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 25χρονος Δημήτρης που έπεσε νεκρός από σφαίρες χθες στη Φωκίωνος Νέγρη [photos]

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο 25χρονος Δημήτρης που έπεσε νεκρός από σφαίρες χθες στη Φωκίωνος Νέγρη [photos]



O νεκρός της χθεσινοβραδυνής μαφιόζικης επίθεσης στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στη Κυψέλη, είναι ο...
25χρονος Δημήτρης, οργανωμένος φίλαθλος της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 25χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για διάφορες παρανομίες και όπως τονίζουν, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αυτόπτες μάρτυρες: Κουκουλοφόροι πάνω με μηχανή άνοιξαν πυρ

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης μαζί με συνοδηγό, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ πυροβόλησε 5 με 6 φορές με πιστόλι 9mm. Οι σφαίρες τραυμάτισαν σοβαρά τον νεαρό ο οποίος μεταφέρθηκε με Ι.Χ. σε ιδιωτική κλινική, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Στο σημείο, έως αυτή την ώρα βρίσκεται κλιμάκιο της ΥΔΕΖΙ (Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής), το οποίο ερευνά κάθε πιθανό στοιχείο της μαφιόζικης επίθεσης. Κλειδί στις έρευνες είναι οι κάμερες που βρίσκονται στα καταστήματα της περιοχής, ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών.

Πολλοί παραβατικοί, συχνό το φαινόμενο των συμπλοκών στην περιοχή

Οι κάτοικοι της Φωκίωνος Νέγρη, θορυβημένοι από το γεγονός που έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή, καταγγέλλουν πως συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται την Φωκίωνος Νέγρη, ενώ και τα καταστήματα έχουν περάσει σε χέρια ξένων με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλή παραβατικότητα τόσο σε ναρκωτικά όσο και σε άλλες αξιόποινες πράξεις (εκβιασμοί, εμπόριο γυναικών κ.α.).




Διαβάστε και αυτό: 

Έγκλημα στη Φωκίωνος Νέγρη: Αλλοδαπός σεσημασμένος το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης [photos]

Γνώριμος των Αρχών για διάφορα αδικήματα το θύμα της επίθεσης που δέχτηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο νυχτερινό μαγαζί αργιλάδικο “Χίλιες και Μια Νύχτες” επί της Φωκίωνος Νέγρη 15 στην Κυψέλη...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!