tromaktiko: Ανείπωτη τραγωδία στη Δυτική Μάνη: "Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον πατριό μου. Τον έλουσα με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό" [photos]

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ανείπωτη τραγωδία στη Δυτική Μάνη: "Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον πατριό μου. Τον έλουσα με βενζίνη και τον έκαψα ζωντανό" [photos]



Με μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία μπήκε το 2018 στην Μεσσηνία...


Το περιστατικό αφορά μια πραγματικά ευυπόληπτη οικογένεια στην περιοχή Λεύκτρα Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία.

Τη Δευτέρα 01.01.2018 περίπου στις 13:00 στον Άγιο Νικόλαο της Δυτικής Μάνης ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανό τον 65χρονο πατριό του, που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Όλες οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα, πριν φτάσει στο σπίτι του, έβαλε φωτιά μπροστά στην πόρτα γειτονικού σπιτιού, αλλά απομακρύνθηκε έγκαιρα από τον ιδιοκτήτη.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο σπίτι όπου κατοικεί η μητέρα, που είναι καθηγήτρια Αγγλικών και ο πατριός του, με τον οποίο διαμένει μαζί από 10 ετών. Καλεσμένη ήταν και η θεία του, λόγω των εορτών. Ο 34χρονος μπήκε στην οικία κρατώντας ενα μπιτόνι με βενζίνη και περιέλουσε τη μητέρα και τη θεία του. Αυτές αν και αρχικά σάστισαν και αιφνιδιάστηκαν, τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν τρέχοντας έξω. Ο νεαρός άντρας όμως στη συνέχεια αφού επίσης έλουσε με βενζίνη τον καθηλωμένο στο καροτσάκι πατριό του, τον έκαψε ζωντανό. Να τονίσουμε ότι ο δράστης την προηγούμενη μέρα είχει κόψει τα λάστιχα ύδρευσης στο σπίτι, γεγονός που μαρτυρά ότι είχε προμελετήσει την πράξη του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr o 34χρονος που εργαζόταν ως ντελιβεράς, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα πριν έξι χρόνια είχε εισαχθεί για δεύτερη φορά σε ψυχολογική κλινική. Aπό ότι φαίνεται όμως το τελευταίο διάστημα είχε σταματήσει να ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή που του είχαν συστήσει οι γιατροί.

Αστυνομικές δυνάμεις ήδη βρίσκονται στην περιοχή για να διερευνήσουν την υπόθεση, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί.



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!