tromaktiko: Αγγελία ακατάλληλη για... ανηλίκους! Ενδιαφέρουσα και ελκυστική για τους υποψήφιους αγοραστές! [photos]

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Αγγελία ακατάλληλη για... ανηλίκους! Ενδιαφέρουσα και ελκυστική για τους υποψήφιους αγοραστές! [photos]



Διάλεξε ενα άκρως δελεαστικό τρόπο να παρουσιάσει σε αγγελία πώλησης την πολυτελή BMW του και το τηλέφωνό του, από εκείνη την ημέρα, έχει πάρει φωτιά...

"Ανήσυχος ανήρ" που ακούει στο όνομα Αναστάσιος, πουλάει την "μπέμπα του" για να ζήσει τον έρωτά του με δύο καλλίγραμες και ανάλογων κυβικών "μπέμπες", που γνώρισε στο πλοίο όταν επέστρεφε από ολιγοήμερες διακοπές με τη γυναίκα του.

Τα στοιχεία της αγγελίας είναι αληθινά και έχουν δημοσιευτεί σε ειδική ιστοσελίδα που φιλοξενεί αγγελίες για πώληση οχημάτων.

Ο Αναστάσιος, πουλάει το αυτοκίνητό του όχι για να αποφύγει την υψηλή φορολογία αλλά..., όπως λέει ο ίδιος στην αγγελία, "για να ζήσει το όνειρό κάθε άντρα, να είναι μαζί με δύο γυναίκες ταυτόχρονα"

Και ιδού και το όνειρό του, η Τατιάνα και η Ρεγγίνα, που φροντίζουν την προς πώληση Bmw Z4 3.0i SMG Hard top '03.

Διευκρίνιση SOS: Η BMW πωλείται προς 10.999 ευρώ χωρίς τα κορίτσια.

Η αγγελία γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική για τους υποψήφιους αγοραστές καθώς ο Αναστάσης προσφέρει, υπο προϋποθέσεις, μια εβδομάδα με τα κορίτσια του. Πώς;

"Όποιος μου βρει άλλο τέτοιο "πολεμικό όπλο" εντελώς ατρακάριστο και με περισσότερα έξτρα στην Ελλάδα, του κάνω δώρο όλο το αμάξι ή του δίνω για μια βδομάδα και τα δύο κορίτσια μου", λέει ο Αναστάσης που δέχεται μόνο σοβαρές προτάσεις.

Διαβάστε την ξεκαρδιστική περιγραφή της αγγελίας και μετά δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.








     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!