tromaktiko: Αποκάλυψη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Ειρήνης πριν βρεθεί νεκρή και τα μυστικά στο κινητό της

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αποκάλυψη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Ειρήνης πριν βρεθεί νεκρή και τα μυστικά στο κινητό της



Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων
Κρίσιμη η εβδομάδα για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη...
- Τι «μαρτυρά» το μήνυμα που έστειλε λίγο πριν βρεθεί νεκρή – Στο κινητό της άτυχης μητέρας τα μυστικά του θανάτου της - Ανοίγουν στόματα για τη σχέση της με το γιατρό – Το βίντεο - ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά της Ειρήνης - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο.

Ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα (15/01/2018) η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, της μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, λίγο μετά την εξαφάνισή της. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να εξακριβωθεί η φύση της ουσίας που βρέθηκε στον λάρυγγα της 44χρονης.

Αυτοκτονία ή δολοφονία;
Όσοι περνούν οι ημέρες, τόσο φουντώνουν τα σενάρια περί δολοφονίας. Αν και αρχικά, οι Αρχές προσανατολίζονταν προς την αυτοκτονία, τα νέα στοιχεία για την υπόθεση προβληματίζουν τους αστυνομικούς που αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ακόμα και αυτό της άγριας δολοφονίας.

«Μετέφεραν νεκρή τη 44χρονη μητέρα και της έβαλαν φωτιά»
Στην αποκάλυψη ότι η άτυχη Ειρήνη δολοφονήθηκε προχώρησε ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια της άτυχης μητέρας.

«Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;…H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ». Αυτά ήταν όσα αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου μιλώντας στην κάμερα του Star.

Στο κινητό της Ειρήνης τα μυστικά του θανάτου της
Απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της 44χρονη μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη, για το θάνατό της φέρεται πως κρύβονται στο κινητό της, το οποίο παραμένει άφαντο.

Μάλιστα αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί το τηλέφωνο της 44χρονης δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν.

Ανοίγουν στόματα για τη σχέση της με το γιατρό
Τα ερωτήματα πολλά, ενώ την ίδια ώρα στην κλειστή κοινωνία της Κατοχής αρχίζουν δειλά - δειλά να ανοίγουν τα στόματα για το νέο έρωτα της Ειρήνης με τον γιατρό, ο οποίος όμως σύμφωνα με μαρτυρίες συνήθιζε να φλερτάρει με αρκετές γυναίκες ασθενείς του, φέρνοντάς τες σε δύσκολη θέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η 44χρονη απευθύνθηκε σε αυτόν για να κουράρει την πεθερά της. Εκείνος, όπως λέει το ρεπορτάζ, αρχίζει να την φλερτάρει, με την Ειρήνη να γοητεύεται και να ενδίδει στην ερωτική του πολιορκία.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ο γιατρός έπαιρνε χρήματα από τη γυναίκα και ότι η σχέση αυτή την είχε φέρει σε ρήξη με τον μεγάλο της γιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ρίξει τα βέλη του έρωτά του και σε άλλες ασθενείς του.

Η μαρτυρία των κυνηγών που αλλάζει τα δεδομένα
Το θρίλερ της υπόθεσης, «μπλέκεται» ακόμα περισσότερο, μετά τη μαρτυρία κυνηγών ότι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα της επίμαχης μέρας, το αυτοκίνητό της δεν βρισκόταν στην παραλία. Ενώ στα βίντεο το αυτοκίνητό της έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και θα έπρεπε να είχε φτάσει στην παραλία το αργότερο μέχρι τις τρεις, οι κυνηγοί αποκαλύπτουν ότι τουλάχιστον μέχρι τις τέσσερις το απόγευμα που ήταν εκείνοι στο σημείο, το χρυσό αυτοκίνητο της 44χρονης δεν ήταν στην παραλία.

Τα ερωτήματα που δεν έχουν ακόμα απαντηθεί πολλά. Τι συνέβη στην άτυχη μητέρα; Αυτοκτόνησε ή την σκότωσαν; Αν έπεσε θύμα δολοφονίας ποιος και γιατί την ήθελε νεκρή;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!