tromaktiko: Νεκρός ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι - ‘Εκοψε τις φλέβες του ο συγκρατούμενος του στον Κορυδαλλό

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Νεκρός ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι - ‘Εκοψε τις φλέβες του ο συγκρατούμενος του στον Κορυδαλλό



Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017...
- Ο 45χρονος είχε βγει με "άδεια" από το Δαφνί και σκότωσε δεύτερη φορά
- Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο 45χρονος που σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Η υπόθεση που είχε σοκάρει
Η στυγερή δολοφονία της 51χρονης έγινε στις 20 Ιουλίου 2017, επί της οδού Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Ο δράστης είχε «άδεια» από το Δαφνί.
Η δολοφονία αποκαλύφθηκε, όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν δέκα χρόνια. Μετά το έγκλημα είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!