tromaktiko: ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων πριν λίγο στον Κυριάκο Βελόπουλο - Βίντεο ντοκουμέντο

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άγρια επίθεση κουκουλοφόρων πριν λίγο στον Κυριάκο Βελόπουλο - Βίντεο ντοκουμέντο



Ομάδα 30 περίπου κουκουλοφόρων προπηλάκισε τον Κ. Βελόπουλο, προς το τέλος της ομιλίας του το απόγευμα της Τετάρτης (24/01) στην Ελευσίνα...


Οι ταραξίες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κράνη, κρατούσαν ρόπαλα και πέτρα και επιτέθηκαν στον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με χυδαίες εκφράσεις και απειλές, μεταξύ άλλων φωνάζοντας «θα σε σφάξουμε», «θα σε σκοτώσουμε». Μάλιστα εν χορώ 'τραγουδούσαν' : «ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ». Ιδιαίτερα αυτό που τους εξόργιζε ήταν το ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αυτό το σύνθημα ήταν ο καταλύτης.



Μάλιστα, ήταν τόσο το μένος τους που δεν περίμεναν τον κο Βελόπουλο έξω από το δημαρχείο Ελευσίνας, αλλά ανέβηκαν μέχρι τον 1ο όροφο του κτιρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου λάμβανε χώρα η ομιλία του προέδρου.

Η νεολαία του κόμματος έστησε 'ανθρώπινη ασπίδα' μπροστά στους παρευρισκόμενους πολίτες (για παν ενδεχόμενο), οι οποίοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και μπροστά στους νεολαίους, οι θρασύδειλοι δεν έκαναν κίνηση για σωματική βία.

Ο Κ. Βελόπουλος παρέμεινε ψύχραιμος όπως κι ο κόσμος. Μάλιστα στο τέλος χειροκροτούσαν ειρωνικά, οι παρευρισκόμενοι, τους θρασύδειλους.

Να σημειωθεί ότι παρά τις επανειλημμένες κρούσεις του Κ. Βελόπουλου να εισέλθουν όλοι στην αίθουσα ώστε να υπάρξει διάλογος, εκείνοι αρκέστηκαν στις βωμολοχίες και αποχώρησαν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μικροφθορές στον περιβάλλοντα χώρο.



ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ, φωνάζουν εν χορώ οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι.

Δείτε το νέο βίντεο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!