tromaktiko: Ραγδαίες εξελίξεις: Αναγνωρίστηκαν οι δύο άνδρες που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ραγδαίες εξελίξεις: Αναγνωρίστηκαν οι δύο άνδρες που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη



Την ακολουθούσαν δύο αυτοκίνητα την ημέρα της εξαφάνισής της...
– Γιατί μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία;
- Ντοκουμέντα από τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης μητέρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη μυστηριώδη υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Τριχωνίδα. Οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Νέα στοιχεία ζητά ο Εισαγγελέας Αγρινίου
Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου, μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης. Κοντινά πρόσωπα της άτυχης μητέρας θα κληθούν ξανά από τις Αρχές να πουν όλα όσα γνωρίζουν για τη ζωή της 44χρονης.

Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην Αστυνομία
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία γυναίκας, η οποία έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα: «Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

Ποιοι παρακολουθούσαν την Ειρήνη;
Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία, σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

Ποιοι την εκβίαζαν;
Τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ. Την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή ζητούσαν περισσότερα; Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.

Ντοκουμέντο: Τα τελευταία Χριστούγεννα της άτυχης γυναίκας
Είναι δυο από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ειρήνης Λαγούδη. Στην πρώτη ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 26 Δεκέμβριου σε γλέντι το οποίο ήταν καλεσμένη και στη δεύτερη μαζί με το γιο της δείχνουν στο φωτογραφικό φακό το χριστουγεννιάτικο κέικ. Και οι δυο είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!