tromaktiko: Αποκάλυψη – σοκ: Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει στο γιατρό 100.000 ευρώ λίγο πριν...

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Αποκάλυψη – σοκ: Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη είχε δανείσει στο γιατρό 100.000 ευρώ λίγο πριν...



Ραγδαίες εξέλιξεις...
Εντοπίστηκε στην Αθήνα το κινητό της;


Σε θρίλερ για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδη στη λίμνη Τριχωνίδα. Όταν βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, ο ιατροδικαστής είχε κάνει λόγο περί αυτοκτονίας, ωστόσο, μέρα με τη μέρα η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη και σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μία νέα αποκάλυψη γύρω από τη σχέση της με τον γιατρό έρχεται στο «φως». Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο STAR, ο ιδιωτικός ερευνητής, που έχει προσλάβει η οικογένεια, ανακάλυψε ότι η άτυχη 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό και σύντροφό της ένα τεράστιο ποσό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ερευνητής κ. Κώστας Σπύρου, έρευνες που διεξήχθησαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης έδειξαν ότι η γυναίκα είχε δώσει στον γιατρό το ποσό των 100.000 ευρώ. Ένας ισχυρισμός που μένει να αποδειχτεί.

Είχε συνεργό ο δράστης;
Ωστόσο, ο ερευνητής χαρακτήρισε τον θάνατο της Ειρήνης ως άγρια δολοφονία, στην οποία συμμετείχαν δύο άτομα.

Μυστήριο με το κινητό – Βρίσκεται στην Αθήνα;
Μια σημαντική πληροφορία που ήρθε στη δημοσιότητα ίσως δώσει νέα τροπή στις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Η 44χρονη μητέρα λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο χωριό της, φέρεται να άφησε ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο σε εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα όπου βρισκόταν.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» η Aγγελική Nικολούλη.

Σύμφωνα με την πληροφορία, κανείς μέχρι σήμερα δεν αναζήτησε τις συγκεκριμένες συσκευές, ούτε έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην ίδια ή σε κάποιο από τα παιδιά της ή σε άλλο πρόσωπο. Πιθανότατα να τα άφησε εκεί για επισκευή.

Η Ασφάλεια ενημερώθηκε για τα ευρήματα τα οποία θα παραλάβει για να τα εξετάσει.

Η τελευταία εικόνα της άτυχης Ειρήνης



Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης μητέρας, καταγράφονται σε βίντεο που δόθηκε σε δημοσιότητα από το STAR. Η 44χρονη Ειρήνη περνάει με το αυτοκίνητό της έξω από φούρνο στην περιοχή Παραβόλα. Δεν υπάρχει συνεπιβάτης και η Ειρήνη φαίνεται να φορά μία λευκή μπλούζα.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!