tromaktiko: «The Terror»: ανατριχιαστικό teaser για τη σειρά τρόμου σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

«The Terror»: ανατριχιαστικό teaser για τη σειρά τρόμου σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ



Εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, το «The Terror» περιστρέφεται γύρω από το ριψοκίνδυνο ταξίδι μιας εξερευνητικής αποστολής του...
Βασιλικού Ναυτικού σε αχαρτογράφητες περιοχές, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει το Βορειοδυτικό Πέρασμα. Αντιμέτωπο με απάνθρωπες συνθήκες, περιορισμένους πόρους, καταρρακωμένο ηθικό και τον φόβο για το άγνωστο, το πλήρωμα βρίσκεται στο χείλος του αφανισμού. Καθώς παραμένουν παγωμένοι, απομονωμένοι και παγιδευμένοι στην άκρη του κόσμου, η σειρά αναδεικνύει όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε λάθος όταν μια ομάδα ανδρών, απεγνωσμένων να επιβιώσουν, παλεύουν όχι μόνο με τα στοιχεία της φύσης αλλά και ο ένας με τον άλλον.

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση της νέας σειράς του AMC, με τον Ρίντλεϊ Σκοτ σε ρόλο executive producer, η οποία διασκευάζει το ομώνυμο μυθιστόρημα του Νταν Σίμονς σε μια σειρά δέκα επεισοδίων, με πρωταγωνιστές τους Τζάρεντ Χάρις, Κιάραν Χιντς και Τομπάιας Μένζις.

Κι αν η σειρά, όπως και το βιβλίο, υποτίθεται ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα (και πιο συγκεκριμένα, στην εξερευνητική αποστολή του Σερ Τζον Φράνκλιν, που εξαφανίστηκε στην Αρκτική τη δεκαετία του ’40), το πρώτο teaser trailer που κυκλοφόρησε ξεχειλίζει από ατμόσφαιρα που θυμίζει περισσότερο άγριο, καθαρόαιμο τρόμο (όχι πολύ μακριά από το «The Thing» του Τζον Κάρπεντερ), με έντονες υπόνοιες για στοιχεία του φανταστικού, παρά μια ρεαλιστική ιστορία επιβίωσης κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Το «The Terror» θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Μαρτίου του 2018. Προς το παρόν, δείτε το πρώτο teaser trailer παρακάτω.

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!