tromaktiko: Αν είναι ΑΕΚ, μπορεί!

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Αν είναι ΑΕΚ, μπορεί!



Μία κλήρωση που της αφήνει αρκετά περιθώρια ελπίδας...
είχε η ΑΕΚ με την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League. Πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ στις 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η «Ένωση» θα κοντραριστεί με την ομάδα από την Ουκρανία, η οποία όμως έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ!


Στο Olimpiyskiy όπου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Champions League το 2018 θα ταξιδέψει για τον επαναληπτικό η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, από τη στιγμή που το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπως προέκυψε από την κλήρωση.

Η ελληνική ομάδα πέρασε παλικαρίσια από τον όμιλο όπου κοντραρίστηκε με τις Μίλαν, Αούστρια Βιέννης και Ριέκα.

Στα υπόλοιπα ενδιαφέροντα ζευγάρια, η Αταλάντα που εντυπωσίασε στα γκρουπ επιστρέφοντας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έπεσε στα πολύ δύσκολα αφού θα βρεθεί απέναντι από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η Κοπεγχάγη των Ζέκα και Σωτηρίου κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν κατάφερε να πάρει πρόκριση στο Champions League, ενώ η Λειψία έπεσε πάνω στη Νάπολι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τους Γερμανούς να έχουν αποκομίσει πολλά μαθήματα από την μέχρι στιγμής εμπειρία τους.

Τεράστιες στιγμές θα ζήσει η Έστερσουντ που θ' αντιμετωπίσει την Άρσεναλ σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί αλλά με τρομερή σημασία για τους Σουηδούς που θα δοκιμαστούν με ένα κλαμπ τέτοιου μεγέθους, ενώ η Μίλαν θα παίξει με τη Λουντογκόρετς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ντόρτμουντ – Αταλάντα

Νις – Λοκομοτίβ Μόσχας

Κοπεγχάγη – Ατλέτικο Μαδρίτης

Σπαρτάκ Μόσχας – Αθλέτικ Μπιλμπάο

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου

Σέλτικ – Ζενίτ

Νάπολι – Λειψία

Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Λυών – Βιγιαρεάλ

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ

Παρτιζάν – Βικτόρια Πλζεν

Στεάουα Βουκουρεστίου – Λάτσιο

Λουντογκόρετς – Μίλαν

Αστάνα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Έστερσουντ – Άρσεναλ

Μαρσέιγ – Μπράγκα 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!