tromaktiko: Καίει κόσμο ο Σέρβος της Βάρκιζας: Κοκαΐνη και "ροζ" ραντεβού στη βίλα -. Νέα ονόματα-φωτιά

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Καίει κόσμο ο Σέρβος της Βάρκιζας: Κοκαΐνη και "ροζ" ραντεβού στη βίλα -. Νέα ονόματα-φωτιά



Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που γίνεται το παιχνίδι με την κοκαΐνη σε γνωστά στέκια, μπουζούκια και κλαμπς...
Και σήμερα ένας εκ των γνωστών «λαγών» των Νοτίων Προαστίων συνελήφθη από τους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από συντονισμένη επίθεση και έρευνα μηνών με 135 κιλά κοκαΐνη.

Κιλά που σίγουρα δεν ήταν για προσωπική χρήση.

Αυτή την στιγμή οι αστυνομικοί τον ανακρίνουν στην ΓΑΔΑ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν, πώς πέρα από τα όσα πει ο ίδιος στους αστυνομικούς… πολλές απαντήσεις για το πώς δρούσε το κύκλωμα αλλά και πόσοι βοηθούσαν στην διακίνηση και την κατανάλωση θα δοθούν από το κινητό τηλέφωνό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κατασχεθεί δυο κινητά τηλέφωνα αλλά και ένας φορητός υπολογιστής.

Στα κινητά υπάρχουν επαφές και συνομιλίες με πολύ γνωστά πρόσωπα τόσο της νύχτας αλλά και του θεάματος, με γνωστά μοντέλα αλλά και βίζιτες που έχουν περάσει πολύ καλά στο σπίτι που νοίκιασε πριν από λίγους μήνες στην Βάρκιζα μέσω Ίντερνετ ο Σέρβος συλληφθείς.

Ένας τύπος που ζούσε πολυτελέστατη ζωή με πρώτα τραπέζια σε στέκια της παραλιακής και μεγάλες «ζημιές» σε λουλούδια και γούστα.

Κάποιοι δεν πρόκειται να κοιμηθούν καλά σήμερα.

Θα δώσει κόσμος ο νεαρός για να αποφύγει τα ζόρια; Μένει να το δούμε…

Στο πολυτελές διαμέρισμα των νοτίων προαστίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 135 κιλά «άσπρης σκόνης» αξίας 5 εκατ. ευρώ, ενώ βρέθηκαν και 12.000 ευρώ σε μετρητά.

Δείτε φωτογραφίες από την πολυκατοικία στη Βάρκιζα:


Κοντά στην εξάρθρωση μεγάλης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται πως βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, σερβικής καταγωγής, στη Βάρκιζα, στο πολυτελές διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε η ποσότητα – «μαμούθ» των 135 κιλών κοκαΐνης.

Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (03/12/2017) για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν οργανωθεί, εξασφαλίζοντας έγκαιρα ένταλμα, ώστε να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές διαμέρισμα, όπου είχαν μάθει πως υπήρχε αποθηκευμένη τεράστια ποσότητα κοκαΐνης.

Και φαίνεται τελικά πως έβγαλαν «λαβράκι», καθώς τα ναρκωτικά εικάζεται ότι ετοιμάζονταν να διοχετευθούν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης με ιδιαίτερα εύπορους πελάτες.

Ο Σέρβος που συνελήφθη έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια, όπου και ανακρίνεται.

Από την ομολογία του αναμένεται να κριθούν πολλά, καθώς θα κληθεί να φανερώσει ποιοι κρύβονται πίσω από το κύκλωμα διακίνησης της κοκαΐνης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο κύκλωμα φέρονται να εμπλέκονται γνωστά ονόματα της Αθήνας.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!