tromaktiko: Tζίμα-Λάμπρου: «Κάνει μπαμ ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι»

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Tζίμα-Λάμπρου: «Κάνει μπαμ ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι»



Η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου μίλησαν για την συνεργασία τους στην εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ»...

Πώς είναι η συνεργασίας σας;

Σ.Λ. Έχουμε βρει από την αρχή τα πατήματα μας, είμαστε και οι δυο ρεπόρτερ αυτό βοήθησε πολύ, δεν χρειαζόταν να πάρουμε πολύ χρόνο και έχουμε πολύ καλή συνεννόηση για το πώς θα αντιμετωπίσουμε ένα θέμα»

Ρ.Τ. «Είναι περίεργο γιατί κάνει μπαμ ότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι όμως πολύ εύκολα ήρθε το δέσιμο. Αντίθετα έχω κάνει συνεργασίες που είναι δύσκολες ενώ φαινομενικά ήταν πιο συμβατές. Εδώ ο ένας σέβεται τον άλλον»

Υπήρχαν θέματα που δεν σας πούλησαν;

Ρ.Ζ «Τα πολίτικά δεν πούλησαν. Δεν τα ήθελε ο κόσμος. Ίσως έχει να κάνει με το γενικότερο κλίμα στην κοινωνία

Σ.Λ «Μόλις φτάναμε στα πολιτικά πέφταμε. Έπρεπε να τον ακούσεις τον τηλεθεατή. Προσπαθούμε να τον έχουμε τον πολίτικό είτε με μια παρέμβαση είτε με μια δήλωσή του»

Σπύρο τι θαυμάζεις στην Ράνια και τι… σε εκνευρίζει;

«Είναι πολύ οργανωτική! Ξεκινάμε καλοκαίρι και μας παίρνει τηλέφωνο μέρες πριν και μας λέει πρέπει να αρχίσουμε να μαζευόμαστε… Με εκνευρίζει που τρώει τα πάντα και δεν παχαίνει ενώ εγώ ότι τρώω παχαίνω… Σοβαρά τώρα… με εκνευρίζει η ψυχραιμία της!

Εσύ Ράνια;

«Το μεγάλο προσόν του είναι ότι είναι ευφυής. Έχει τη δυνατότητα να μπαίνει σε όλα τα θέματα. Στα μειονεκτήματα είναι πως μερικές φορές είναι εκρηκτικός. Έχει μια εσωτερική ένταση και ξαφνικά φωνάζει μόνος του. Εκεί που είμαι εγώ στην ηρεμία μου…αρχίζει (γέλια)» δήλωσαν στο Secret.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!