tromaktiko: Πέτρος Συρίγος: Μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Πέτρος Συρίγος: Μιλά για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη



Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και πώς νιώθει που κάνει τα πρώτα του βήματα...
στην τηλεόραση δίπλα της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πέτρος Συρίγος.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη;

«Η συνεργασία μας προέκυψε από το πουθενά... Σε μια συνέντευξη, που είχε δώσει λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ανέφερε ότι ψάχνει μάγειρα για την εκπομπή της και αμέσως μετά μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από μια φίλη που μου έλεγε: «Φέτος εκεί θα πρέπει να βρίσκεσαι εσύ!». Αυτό που έκανα, λοιπόν, ήταν να στείλω ένα απλό μήνυμα στην εκπομπή. Ακολούθησαν αρκετές συναντήσεις και δοκιμαστικά με την Ελένη και τους συντελεστές της εκπομπής και τελικά τα κατάφερα»

Πώς είναι η πρώτη τηλεοπτική εμπειρία;

«Μπορώ να πω ότι δεν έχω ξανανιώσει τόσο άγχος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, γιατί, όταν έχεις μπροστά σου τόσες κάμερες, την τόσο ταλαντούχα σε αυτό που κάνει Ελένη δίπλα σου και συγχρόνως απέναντι σου τον κόσμο που σε βλέπει από το σπίτι και περιμένει να δει τι συνταγή θα τους προτείνει ο Πέτρος, το καινούργιο πρόσωπο, γιατί έχω και αυτόν τον τίτλο, εκεί το άγχος χτυπάει κόκκινο! Προσπαθώ, όμως, προσπαθώ πολύ, μπορώ να πω ότι θέλω πολλή δουλειά ακόμα!»
Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Αυτό που με δυσκολεύει ακόμα είναι ότι μέσα στο λίγο χρόνο που μου δίνεται στην εκπομπή πρέπει να δώσω στον κόσμο να καταλάβει ότι η συνταγή μου είναι γρήγορη, οικονομική και εύκολη, αλλά συγχρόνως να δείξω και το χαρακτήρα μου, όπως και την όμορφη συνεργασία που έχω αποκτήσει με την Ελένη που βρίσκεται εκείνα τα λεπτά δίπλα μου», λέει ο τηλεοπτικό μάγειρας στο Tv Kous Kous.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!