tromaktiko: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που άφησε τελικά ο Χιου Χέφνερ στην τελευταία σύζυγό του - Δείτε το εσωτερικό της... [photos]

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που άφησε τελικά ο Χιου Χέφνερ στην τελευταία σύζυγό του - Δείτε το εσωτερικό της... [photos]



Μπορεί ο Χιου Χέφνερ να μην έγραψε τίποτα στην διαθήκη του για την τελευταία του γυναίκα...
Κρίσταλ Χάρις, αλλά ο ίδιος προνόησε για αυτήν αφήνοντάς της μία υπερπολυτελή βίλα.

Παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μην έχει πάρει ούτε δολάριο από τον σύζυγό της, εν τέλει η γυναίκα του Χέφνερ, την οποία παντρεύτηκε το 2012 έχει στο όνομά της μία απίστευτη βίλα αξίας 7 εκατ. δολαρίων.

Συγκεκριμένα, ο Χέφνερ την εξασφάλισε δίνοντας της αυτή την βίλα και ακόμη 5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά και μετά ουσιαστικά την άφησε εκτός από την περιουσία του, δίνοντας την στα τέσσερά του παιδιά και σε φιλανθρωπίες.

Το σπίτι αγοράστηκε από το Χέφνερ το 2013, ενώ ο ιδιοκτήτης του Playboy της είχε υποσχεθεί πως θα της δώσει τα λεφτά αυτά πριν τον θάνατό του.

Η βίλα είναι 5.900 τετραγωνικά μέτρα, έχει 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και μία υπέροχη υπαίθρια πισίνα που περιβάλλεται από ξαπλώστρες.

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν μοντέρνα και σικ διακόσμηση, ενώ το κύριο χρώμα είναι το λευκό. Έχει ακόμη μεγάλα γυάλινα παράθυρα για να περνά το φως και πολύ μεγάλο σαλόνι.

Έχει ακόμη σινεμά με μεγάλους καναπέδες και πολυθρόνες, τεράστια τραπεζαρία με μπιλιάρδο και τραπέζι για πόκερ, όπως και ξεχωριστό δωμάτιο -ντουλάπα για την Κρίσταλ.

Επίσης στο εσωτερικό του κτιρίου υπάρχουν «κυμαινόμενες σκάλες» και βεράντες με πανοραμική θέα.

Πρόκειται για ένα σπίτι τεχνολογικά εξελιγμένο, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο γκαράζ και γενικά ένα αρκετά εκπληκτικό μέρος για να κατοικεί κάποιος.

Δείτε φωτογραφίες:









     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!