tromaktiko: Θρήνος στο σπίτι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Πως έμαθε η υπέργηρη μητέρα του τα τραγικά νέα

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Θρήνος στο σπίτι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Πως έμαθε η υπέργηρη μητέρα του τα τραγικά νέα



Μια ακόμη τραγική διάσταση της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...
Η 93χρονη μητέρα του έμαθε μόλις σήμερα (13.10.2017) για το θάνατο του παιδιού της. Η κηδεία του 52χρονου δικηγόρου θα γίνει αύριο Σάββατο.

Από νωρίς το πρωί, το σπίτι της οικογένειας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο Ελληνικό είχε γεμίσει κόσμο. Φίλοι, συγγενείς ήταν όλοι εκεί για να στηρίξουν τους δικούς του ανθρώπους.

Η σύζυγός του, τα δυο του παιδιά, τα αδέρφια του. Η μοναδική που απουσίαζε ήταν η αδερφή του, Γεωργία. Υπήρχε όμως ένας πολύ σοβαρός λόγος.

Σήμερα το έμαθε η μητέρα του

Η Γεωργία Ζαφειροπούλου ήταν στο πλευρό της 93χρονης μητέρας της. Η υπέργηρη γυναίκα έμαθε μόλις σήμερα ότι το παιδί της, δεν βρίσκεται στη ζωή.

Η αδερφή του θύματος βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της για να της προσφέρει όση παρηγοριά μπορεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της. Τη στιγμή που θα αναγκαστεί θα θάψει το παιδί της.

Αύριο η κηδεία – Το μήνυμα της οικογένειας

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος θα κηδευτεί αύριο Σάββατο (14.10.2017). Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος). Η ταφή του θα γίνει στο νεκροταφείο του Ελληνικού.

«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκλονισμένη η Ειρήνη Αθανασιάδη

Μνήμες από τη δολοφονία του πατέρα της, Τζώρτζη Αθανασιάδη*, «ξύπνησαν» για την Ειρήνη Αθανασιάδη. Η μοίρα την έφερε να μένει δίπλα στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στο Ελληνικό.

Τον έβλεπε κάθε μέρα, ήταν οικογενειακοί φίλοι εδώ και χρόνια. «Ήταν καταπληκτικός οικογενειάρχης. Τον πατέρα του, τον είχαμε δικηγόρο στη Βραδινή. Είχαμε μια άριστη φιλία» είπε στους δημοσιογράφους.

Δεν έκρυψε ότι η εκτέλεση του 52χρονου ποινικολόγου, «με φέρει πίσω στην ιστορία του πατέρα του. Έγινε με τον ίδιο τρόπο. Μπήκαν στο γραφείο του, όπως και στου Μιχάλη. Στον πατέρα μου ήταν ένας (ο δράστης) στον Μιχάλη δυο. Είναι ασύλληπτο. Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει».

«Η γυναίκα του φώναζε «καταστροφή, τον εκτέλεσαν»»

Η Ειρήνη Αθανασιάδη αποκάλυψε ακόμη ένα σπαρακτικό περιστατικό. «Η γυναίκα του χθες το βράδυ φώναζε «καταστροφή, καταστροφή, τον εκτέλεσαν. Δεν έπαθε τροχαίο, δεν πήγε από την καρδιά του, τον εκτέλεσαν»».

* Ο Τζώρτζης Αθανασιάδης, εκδότης της Βραδυνής, εκτελέστηκε μέσα στο γραφείο του στις 19 Μαρτίου 1983 μέσα στο γραφείο του.

Νέες εξελίξεις για την εν ψυχρώ εκτέλεση: Το λάθος που έδωσε... παράταση στα σχέδια των αδίστακτων δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου [video]

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι νέες πληροφορίες για την στυγνή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!