tromaktiko: Ομολόγησαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: Γι’ αυτό τον απαγάγαμε - Τι είπαν στον εισαγγελέα

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ομολόγησαν οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη: Γι’ αυτό τον απαγάγαμε - Τι είπαν στον εισαγγελέα



Εκατοντάδες Κρητικοί αποδοκίμασαν τους κακοποιούς...
- Οι λόγοι που τους ώθησαν στην απαγωγή και η συμπεριφορά τους απέναντι στον επιχειρηματία

- Ταλαιπωρημένος αλλά χαμογελαστός ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μίλησε για την περιπέτειά του

Στον Εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν το απόγευμα της Τρίτης (3/10) συνοδεία δεκάδων αστυνομικών και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι συλληφθέντες για την πολύκροτης υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι συλληφθέντες για την απαγωγή του ηρακλειώτη επιχειρηματία, μαζί με τους συνηγόρους υπεράσπισής τους αναμένεται να απολογηθούν και να ακούσουν από τον Εισαγγελέα τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Σημειώνεται ότι στα δικαστήρια του Ηρακλείου πέρα από αστυνομικούς και δημοσιογράφους, εικονολήπτες και φωτογράφους έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που αποδοκίμασαν έντονα τους συλληφθέντες την ώρα που έμπαιναν στο δικαστικό μέγαρο.










«Η οικονομική κρίση με έσπρωξε στην απαγωγή»

Την... οικονομική κρίση θεωρεί ως βασικό λόγο των πράξεών του ο φερόμενος ως εκ των δραστών την απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο 60χρονος μεσίτης στο επάγγελμα, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν μετά τη σύλληψή του, ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δημιούργησε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις, τις οποίες αδυνατούσε να αντεπεξέλθει και οδηγήθηκε σ' αυτή του την πράξη, προκειμένου να πάρει χρήματα.

Ισχυρίστηκε επίσης, ότι το κτίσιμο ενός μεγάλου σπιτιού του, στη περιοχή Ατσιπόπουλου του Ρεθύμνου, του δημιούργησε πολλά χρέη και υπήρχε απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών του στοιχείων.

Για το λόγο αυτό πρωτοστάτησε στο κίνημα πολιτών κατά των πλειστηριασμών, αλλά και συμμετείχε στη φωτιά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, καθώς θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την κακή οικονομική κατάστασή του.



Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απαγωγή

Κουρασμένος και εμφανώς αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη (03/10/2017) στην εταιρεία του «Πλαστικά Κρήτης», στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απαγωγή.

Στη θέα του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Διαβάστε ΕΔΩ:



Μ.Λεμπιδάκης: Οι πρώτες εικόνες από το κρησφύγετο που τον κρατούσαν όμηρο

Το iefimerida.gr δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα...


Μιχάλης Λεμπιδάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μπροστά στις κάμερες – Τα χαμόγελα και η ντοπιολαλιά του επιχειρηματία [video]

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωσή του...
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!