tromaktiko: "Αλήθειες με τη Ζήνα": Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

"Αλήθειες με τη Ζήνα": Υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη



Με δύο συγκλονιστικές υποθέσεις ασχολήθηκε χθες η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", κατακτώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών...

Από τη μία η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο, με την δολοφονία της 17χρονης κοπέλας από την ίδια της τη μητέρα, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την κάμερα της εκπομπή του Star να βρίσκεται στην γειτονιά της άτυχης κοπέλας, με τις μαρτυρίες γνωστών και φίλων να συγκλονίζουν.

Από την άλλη, το θρίλερ με την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου, συνεχίζεται με την ίδια να μην έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και περισσότερες από 10 μέρες. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Ρούλα Κουσκουρή, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και το σπίτι της 47χρονης και συνομίλησε με τους γειτονές της, ενώ για πρώτη φορά, μίλησε στην εκπομπή η δικηγόρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία χθες  αποκάλυψε για πρώτη φορά και μια δική της  σοκαριστική, ιστορία από το οικογενειακό της περιβάλλον, συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ιδιαίτερα στο γενικό σύνολο, την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά, στο γενικό σύνολο η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" συγκέντρωσε μέσο όρο 17,6%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 έκανε μέσο όρο 13,9%.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!