tromaktiko: Αισθάνεσαι οτι το άρωμά σου δεν διαρκεί; Βρήκαμε τι φταίει

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αισθάνεσαι οτι το άρωμά σου δεν διαρκεί; Βρήκαμε τι φταίει



Τρεις λόγοι που ίσως δεν πάει ο νους σου...

Και ποια γυναίκα δεν θέλει το άρωμά της να διαρκεί για ώρες; Και ποια δεν θέλει να αφήνει το οσφρητικό αποτύπωμά της απ' όπου κι αν περνάει; Τι κάνεις, όμως, λάθος; Γιατί το δικό σου άρωμα εξατμίζεται πολύ γρήγορα;

Παρακάτω θα διαβάσεις τρεις λόγους για τους οποίους το άρωμά σου δεν αποδίδει οσφρητικά τα μέγιστα...

Σύμφωνα με τους ειδικούς, λοιπόν, η καλύτερη στιγμή για να ψεκάσεις το άρωμά σου- αν θέλεις να έχει διάρκεια- είναι σε καθαρή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους, αφού πρώτα έχεις ενυδατωθεί πολύ καλά, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται και «κλειδώνει» η δύναμη του αρώματος.

Επίσης, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς τη body lotion από την αντίστοιχη αρωματική σειρά είτε μία κρέμα/ λάδι σώματος χωρίς άρωμα, όπως το έλαιο καρύδας ή το αμυγδαλέλαιο ή ακόμη και βαζελίνη στα σημεία πριν ψεκάσεις με το άρωμά σου. Κι αυτό γιατί αν χρησιμοποιείς ήδη ενυδατικές κρέμες με άρωμα ίσως γίνει ένα περίεργο αρωματικό mix.

Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως κάθε τύπος επιδερμίδας είναι διαφορετικός και έχει το δικό του pH (άρα και το δικό του τρόπο να «συγκρατεί» και να «αποδίδει» μυρωδιές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις εκ νέου μία έρευνα αγοράς για να ανακαλύψεις το άρωμα που ταιριάζει στην  επιδερμίδα σου!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!