tromaktiko: Νέα δεδομένα για το πολύνεκρο τροχαίο: Ανατριχιάζει η τελευταία ανάρτηση του θύματος - Σκληρές εικόνες [photos+video]

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα δεδομένα για το πολύνεκρο τροχαίο: Ανατριχιάζει η τελευταία ανάρτηση του θύματος - Σκληρές εικόνες [photos+video]



Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη...
- Πατέρας και γιος τα δυο από τα θύματα - Έσβησε στην άσφαλτο κι ένας 22χρονος
- Η φωτογραφία στο Facebook και το μήνυμα λίγες ώρες πριν την τραγωδία
- Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη ζωή της 18χρονης φίλης του που τραυματίστηκε

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Κι άλλες ζωές χαμένες. Η Θεσσαλονίκη θρηνεί ακόμη τρεις νεκρούς σε τροχαίο. Δυο νέα παιδιά, ένας 22χρονος κι ένας 28χρονος κι ένας άνδρας 55 ετών έχασαν τη ζωή τους. Σοβαρά, τραυματίστηκε ένα κορίτσι 18 ετών.

Αρχικά, έγινε γνωστό ότι τα δυο από τα θύματα, ο 55χρονος και ο 28χρονος ήταν πατέρας και γιος. Αργότερα, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για θείο και ανιψιός. Όμως οι νεότερες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι είναι πατέρας και γιος.




Το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου). Θεσσαλονίκη τροχαίο νεκροί  ΘΘεσσαλονίκη τροχαίο νεκροί





Όλα έγιναν όταν δυο μηχανές συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο. Νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών. Νεκρός κι ο συνεπιβάτης του 28χρονου, ένας άνδρας 55 ετών, γιος και πατέρας. Η 18χρονη κοπέλα, συνεπιβάτης του 22χρονου οδηγού, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου.



Από τη σύγκρουση, ο 28χρονος και ο πατέρας του σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο 22χρονος και η 18χρονη τραυματίστηκαν σοβαρά. Δυστυχώς, ο νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύγκρουση είχε διαμελιστεί.



Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν ακαριαία μεταφέρθηκαν στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, με το οποίο έγινε η σύγκρουση, ο 67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου. Κρατείται και ανακρίνεται.

Πως έγινε το τροχαίο


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 67χρονο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά. Οι μηχανές «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στη μια μηχανή.

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκιδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν.

Στην πιο πάνω εικόνα βλέπετε πως έγινε το κακό...
Ο 67χρονος Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία.

Το τελευταίο post
Συγκλονίζει το τελευταίο post που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο 22χρονος οδηγός που σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση έγινε λίγες ώρες πριν κοπεί το νήμα της ζωής του. Είναι χαμογελαστός, πάνω στο στολισμένο με άσπρη κορδέλα μηχανάκι του. «Μπορούσα να πάρω άσπρο άλογο αλλά μου τη σπάνε οι πρίγκιπες» είχε γράψει.

Δείτε το
Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη 18χρονη

Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο.

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο». Αυτό δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κώστας Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM».



Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.



Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σχετικά με τη νεαρή γυναίκα ηλικίας 18 ετών που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2017 μετά από το τροχαίο ατύχημα που έγινε στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρονίκου και 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό τριών από τους τέσσερις επιβαίνοντες), σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω τραυματίας νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Στο σύνολο των τριών επιβαινόντων θυμάτων του τροχαίου ατυχήματος, α) ο τραυματίας ηλικίας 22 ετών διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του β) οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 55 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.    

Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο έγινε η σύγκρουση νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και αυτή τη στιγμή την υπόθεση έχουν επιληφθεί οι Αρχές.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!