tromaktiko: Ποια παρουσιάστρια «οφείλει» την καριέρα της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ποια παρουσιάστρια «οφείλει» την καριέρα της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου



Από τον Γιώργο Πράτανο
To «μπάσιμό» της στη ζωή των τηλεθεατών της Nova ήταν ορμητικό, σαν εκείνα που συνήθιζε να κάνει όταν αγωνιζόταν. Η πρόταση στη...
Δώρα Παντέλη για να μεταπηδήσει από τα παρκέ στα τηλεοπτικά πλατό ήρθε αναπάντεχα.

«Ήμουν καλεσμένη μαζί με άλλες τρεις συναθλήτριές μου στην εκπομπή Στην Υγειά Μας του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Παναγιώτη Γιαννάκη» μου διηγείται ανακατεύοντας το φρέντο εσπρέσο της. Τα ελληνικά της δεν περιορίζονται στο συνήθη μέσο όρο των 150 λέξεων, κάτι που τη μετατρέπει αυτόματα σε ευχάριστο συνομιλητή. «Όταν ήρθε η σειρά μου, θέλησα να πω μια ιστορία: Διηγήθηκα πώς έγινα αρχηγός της ομάδας – όχι γιατί ήμουν η καλύτερη ή η πιο ταλαντούχα, αλλά επειδή δούλευα πολύ σκληρά, με πάθος και αυταπάρνηση. Έδωσα και μια παιδαγωγική αίσθηση, προτρέποντας τους γονείς να κατευθύνουν τα παιδιά τους προς τον αθλητισμό. Την επομένη της εκπομπής μού τηλεφώνησε ο Γιώργος Συρίγος, δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής Super Euroleague της Nova, μου έδωσε συγχαρητήρια για όσα είπα και μου πρότεινε να πάω για δοκιμαστικό. Έπειτα από δύο δοκιμαστικά, συμφωνήσαμε» εξιστορεί.
Παρόλο που βουτούσε σε αχαρτογράφητα για εκείνη νερά, δεν αγχώθηκε, αφού το κύριο αντικείμενο της εκπομπής είναι το άθλημα που υπηρέτησε για δεκαοκτώ χρόνια, σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. «Αγχώθηκα μόνο στις ζωντανές συνδέσεις, όταν βρισκόμουν στο γήπεδο. Δεν καταλάβαινα ποιος μου μιλάει από το κοντρόλ, δεν άκουγα καλά… Αλλά γρήγορα το ξεπέρασα κι αυτό» περιγράφει χαμογελώντας. «Γενικά, είμαι τελειομανής. Έβλεπα τις εκπομπές για να εντοπίσω τι δεν κάνω σωστά, μιλούσα με τους έμπειρους δημοσιογράφους της Nova για να διορθώσω οποιαδήποτε “ανορθογραφία”». Μέχρι να φτάσει εδώ, έπρεπε να επιλέξει τις προκλήσεις και να ανταποκριθεί, να σφυρηλατηθεί σε ιδιάζουσες συνθήκες. Δεν τα πήγε κι άσχημα προφανώς – αν και παραμένει μονίμως ανικανοποίητη, όπως παραδέχεται.
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!