tromaktiko: Η «μαμάκα» μητριά & πώς θα τα βγάλεις πέρα μαζί της

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Η «μαμάκα» μητριά & πώς θα τα βγάλεις πέρα μαζί της



Είναι πολύ στοργική και ευαίσθητη. Από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε σου δήλωσε την επιθυμία της να την φωνάζεις μαμά! Ακόμη και...
οι πράξεις της δείχνουν μητρική στοργή. Σου δίνει συμβουλές, σε υποστηρίζει στους καυγάδες με τον πατέρα σου, κάθε φορά που σε επισκέπτεται στο σπίτι πιάνει το ξεσκονόπανο και ξεκινά γενικό καθαρισμό ενώ γίνεται Τούρκος όταν κάποιος σε αδικεί.

Πώς να τα βγάλεις πέρα μαζί της
Είτε η μητέρα σου είναι εν ζωή είτε όχι καμία γυναίκα δεν μπορεί να την αντικαταστήσει ούτε καν να την υποκαταστήσει. Θυμήσου όμως ότι η γυναίκα αυτή καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες για να ενταχτεί στην οικογένεια ενώ δεν γνωρίζει το πώς πρέπει να συμπεριφερθεί για να σε πλησιάσει. Έλα για λίγο στη θέση της και αναρωτήσου πως θα αισθανόσουν εσύ αν γνώριζες τους γονείς, τα αδέλφια και τα ανίψια του αγαπημένου σου. Δε θα συμπεριφερόσουν με γλυκύτητα; Εξήγησέ της ότι θέλεις να έχεις καλές σχέσεις μαζί της αλλά πως σε φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κάθε φορά που περνάει τα όρια. Είναι η σύντροφος του πατέρα σου και όχι η μαμά σου!
Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!