tromaktiko: Θλίψη: Πέθανε η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια...

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Θλίψη: Πέθανε η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια...



Δεν έχουν τέλος τα δυσάρεστα νέα για την ελληνική καλλιτεχνική σκηνή...

Πριν λίγη ώρα έφυγε από τη ζωή άλλη μια σπουδαία γυναίκα του χώρου χτυπημένη από την επάρατη νόσο.

Η θρυλική Μπέμπα Μπλάνς, άφησε πριν λίγη ώρα την τελευταία της πνοή στην κλινική της Αγίας Ελένης στους Αμπελοκήπους μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ το πρόβλημά της, μάλιστα σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα δήλωνε πως είχε σκεφτεί μέχρι και να δώσει τέλος στη ζωή της.

Μόνη, απογοητευμένη με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και λίγους φίλους. Ανάμεσά τους η Ξανθή Περράκη και η Γιώτα Γιάννα που ήταν και οι μόνες, εκτός από την κόρη της την Μαργαρίτα, που την επισκεπτόντουσαν στο θεραπευτήριο που νοσηλευόταν εδώ και πολλούς μήνες δίνοντας μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η Γιώτα Γιάννα μάλιστα ήταν και το τελευταίο φιλικό της πρόσωπο που την επισκέφθηκε προχθές το βράδυ και της έπαιξε στη φυσαρμόνικα την μεγάλη της επιτυχία «Το καράβι», το θρυλικό κομμάτι του Γιώργου Ζαμπέτα. Η πλήρως εξασθενημένη άλλοτε μεγάλη δόξα του τραγουδιού δεν σταμάτησε να κλαίει, ενώ όταν ολοκληρώθηκε η μουσική σήκωσε όσο μπορούσε τα χέρια της για να χειροκροτήσει.

Σήμερα τα νέα του χαμού της έχουν συγκλονίσει και τις δύο γυναίκες που την αγάπησαν, την πόνεσαν και της στάθηκαν όσο κανείς. Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Δείτε το video:

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!