tromaktiko: Οι κυβερνητικές... "Τσιρίδες"!

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Οι κυβερνητικές... "Τσιρίδες"!



Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Πραγματικά αρχίζω και αναρωτιέμαι αν... κάποια Πολιτικά πρόσωπα πέρα από την επιβεβαιωμένη ασχετοσύνη τους κρύβουν κάποια άλλα κρυφά ταλέντα. 

Το βέβαιο είναι ότι πολλοί από αυτούς θα διεκδικούσαν με αξιώσεις ένα ... Όσκαρ Ηθοποιίας για τις προεκλογικές τους "Παραστάσεις" αλλά και ένα Χρυσό Μετάλλιο Ρυθμικής Γυμναστικής για τις μετεκλογικές τους ... Κωλοτούμπες!

Όμως αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμένα είναι η χροιά, η ένταση των φωνών αλλά και οι εκφράσεις των προσώπων μερικών από αυτών τους οποίους κατατάσσω σε διάφορες κατηγορίες.
Κατηγορίες όπως αυτών που σε κάνουν να αλλάζεις κανάλι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι αυτά που λένε! 

Επίσης αυτών που σε φέρνουν σε σημείο να σπάσεις την τηλεόραση γιατί νιώθεις ότι σου λένε συνειδητά ψέματα καθώς και αυτών που φαίνονται ολοφάνερα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία δηλ. αυτής της παραπληροφόρησης και της σύγχυσης της κρίσης του θεατή!

Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία την οποία θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με τους γνωστούς (παρακρατικούς για πολλούς) Μπαχαλάκηδες οι οποίοι όπως είναι γνωστό διαλύουν διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις και ενίοτε συμβάλλουν με απόλυτη επιτυχία στην αλλαγή της επικαιρότητας με τις ξαφνικές καταδρομικές και καταστροφικές τους επελάσεις στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο!

Για να γίνω πιο σαφής ομιλώ για τους γνωστούς ταραξίες των τηλεοπτικών πάνελ οι οποίοι​ κατά κόρον είναι αγενείς και φωνασκούντες σε σημείο υπέρτατης ακουστικής όχλησης αφού δεν ακολουθούν τους στοιχειώδεις κανόνες μίας πολιτισμένης συζήτησης, διακόπτοντας ή μιλώντας ταυτόχρονα πάνω από τους άλλους δίνοντας την εντύπωση αφηνιασμένων ανθρώπων οι οποίοι αντιδρούν λες και τους κρατάει κάποιος από το λαιμό με την πρόθεση να τους πνίξει!!!

Όλα αυτά βέβαια τα κάνουν με σκοπό στο τέλος να μην ακουστούν πράγματα που δεν συμφέρουν την κυβέρνηση που υπηρετούν.

Για να καταλάβετε τι εννοώ και να κρίνεται αν έχω δίκιο σας αναφέρω τρία συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία είναι τα εξής:
Ο γνωστός Βορειοελλαδίτης δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης (με την χαρακτηριστική προφορά και τις απίστευτες εκφράσεις του προσώπου του). 

Ο γιατρός και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος (όταν μιλάει κοκκινίζει, ιδρώνει και ξεϊδρώνει συνεχώς λες και τον ανακρίνουν) και τέλος η ναυαρχίδα όλων αυτών με την χαρακτηριστική εκνευριστική τσιριχτή φωνή η κ. Ελένη Αυλωνίτου. 

Η κ. Αυλωνίτου την οποία πιθανόν να την φωνάζουν όχι για την ουσία των λόγων της αλλά μόνο για λόγους τηλεθέασης αφού τα κάνει όλα "Μπάχαλο" μην αφήνοντας κανέναν να ολοκληρώσει την πρόταση του με αποτέλεσμα τις περισσότερες των περιπτώσεων να βλέπουμε τους συνομιλητές της να σταυροκοποιούνται και πιθανόν να αναρωτιούνται από μέσα τους για ... την νοητική και ψυχολογική της κατάσταση!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!