tromaktiko: ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε σε ζωντανή σύνδεση αφήνοντας να τον δαγκώσει black mamba - [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε σε ζωντανή σύνδεση αφήνοντας να τον δαγκώσει black mamba - [ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]



Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους...
Σε κατάσταση απελπισίας ένας 31χρονος blogger και πρώην υπάλληλος του ζωολογικού κήπου της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία μετέδωσε σε livestreaming στο Διαδίκτυο την αυτοκτονία του.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Αρσλάν Βαλέεφ δείχνει στους θεατές το δαγκωμένο δάχτυλό του. Προηγουμένως, είχε αφήσει ένα από τα πλέον επικίνδυνα και δηλητηριώδη φίδια του κόσμου, μια μαύρη μάμπα που διατηρούσε ως κατοικίδιο, να τον δαγκώσει στο χέρι.

Ο ίδιος, σε κατάσταση αλλεργικού σοκ, παρακαλεί τους θεατές να καλέσουν την πρώην σύζυγό του, την ώρα που αργοσβήνει μπροστά στην κάμερα, μουδιάζοντας όσο το δηλητήριο του φιδιού περνά στο αίμα του.

Στο τέλος του ίδιο πλάνου, ο Βαλέεφ σηκώνεται από την καρέκλα του και φεύγει από το πλάνο. Λίγη ώρα αργότερα, αφήνει την τελευταία του πνοή.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μην μπορώντας να ξεπεράσει τον χωρισμό με τη γυναίκα του, με την οποία ήταν από τους πιο γνωστούς δημιουργούς βίντεο στο YouTube, με χιλιάδες followers κυρίως από τη Ρωσία.

Η μαύρη μάμπα έχει το πιο ισχυρό δηλητήριο από όλα τα φίδια που ζουν στον πλανήτη. Το δάγκωμά της θεωρείται θανατηφόρο και μπορεί να σκοτώσει έναν άνθρωπο σε χρόνο που ποικίλλει από μόλις 15 λεπτά έως και τρεις ώρες.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι σοκαριστικό (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!