tromaktiko: Πανηλειακός: Επένδυση στο μέλλον με Shehu!

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Πανηλειακός: Επένδυση στο μέλλον με Shehu!



Θετική ήταν, όπως αναμενόταν, η εισήγηση του Νίκου Κουρμπανά για την απόκτηση του υπό δοκιμή Αλβανού κεντρικού μέσου, Juljan Shehu. Ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο ...
οποίος εντυπωσίασε με τα σωματικά του χαρακτηριστικά (γύρω στα 1,90 μ.), την δύναμη και την τεχνική του, κατάφερε «να κερδίσει» τον Νίκο Κουρμπανά και να αποσπάσει την θετική εισήγηση του προπονητή των ερυθρόλευκων. Μάλιστα, ο Shehu είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ αποτελεί βασικότατο στέλεχος της ομάδας U-21 της Εθνικής Αλβανίας.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας του Πύργου:

«O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Juljan Shehu. Ο ταλαντούχος (γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1998) διεθνής - με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αλβανίας - κεντρικός μέσος που πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της U21 της χώρας του εντυπωσίασε στις προπονήσεις που συμμετείχε με την ομάδα μας και κέρδισε με το «σπαθί» του μια θέση στο φετινό ρόστερ.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, ο Shehu συμμετείχε στις προπονήσεις και του ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο η μη ύπαρξη κενής θέσης ξένου στην ομάδα της Ηπείρου στάθηκε απαγορευτική για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Juljan Shehu αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και για την ομάδα μας αποτελεί μεταγραφή με παρόν και μέλλον.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Juljan και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Πηγή
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!