tromaktiko: Ανείπωτη τραγωδία στην Λέσβο. Κάηκαν δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι τους από καντήλι [photos]

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ανείπωτη τραγωδία στην Λέσβο. Κάηκαν δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι τους από καντήλι [photos]



Ανείπωτη τραγωδία στον Πολιχνίτο Λέσβου. Δύο αδέλφια ηλικίας 56 και 54 ετών κάηκαν κυριολεκτικά ζωντανοί πριν προλάβουν να βγουν από το σπίτι το οποίο διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους...
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 02:30 τη νύχτα σε οικία κοντά στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου και στο σημείο έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες.
Μετά την κατάσβεση, ωστόσο, ανέσυραν νεκρούς τους δύο άνδρες (56 ετών Γ.Κ. και 54 ετών Ε.Κ) , καθώς εγκλωβίστηκαν στις φλόγες, ενώ κατέρρευσε και η οροφή της οικίας.

Τα δύο αδέλφια – που αντιμετώπιζαν προβλήματα νοητικής στέρησης – ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους Α.Κ. (73 ετών). Δυστυχώς η μεγάλη ηλικία της 73χρονης και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει δεν της επέτρεψαν να βγάλει έξω από το φλεγόμενο σπίτι τα δύο της παιδιά.
Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς η άτυχη μητέρα Α.Κ. – που πριν μερικά χρόνια είχε χάσει το σύζυγό της – μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σοκαρισμένη και με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Προανάκριση για την πυρκαγιά διενεργείται από το ανακριτικό της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και με βάση τη μαρτυρία της άτυχης γυναίκας η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το σπίτι που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια:







Πηγή: lesvosnews.net
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!